JestemWoody 0 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Imię: Paweł Nick: Woody CSGODouble.com Wiek: 15 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: zazwyczaj jestem codziennie wiec tak 3,4h Staż na serwerze: 1tyg STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198208939468/ Znajomość SMX (1-10): 6/10 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): GanjaSkill Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: nie pełniłem Dlaczego akurat Ty: Jestem Miłym , i przyjaznym graczem oraz lubie pomagac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Skąd ty się wziąłeś? Podanie skopiowane z wzoru na opiekuna. Nie podałeś GameTracker'a, więc nie wiem jak z twoją aktywnością, ale nie wiedziałem Cię na serwerze. Słabo rozpisane podanie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi