baandiT 28 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Stare Virtus Pro ale trzeba przyznać że filmik fajnie wyszedł, muzyka zgrana z tym co dzieje się w filmie, tylko filmik też do najnowszych nie należy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maakiii 2 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Aż się łezka w oku kręci :'( I pomyśleć, że z turnieju na turniej tak wszystko się zmieniło :'( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Ja tam kibicowalem tym gdzie nasi graja pamietam jak sobie przed Vorden pisalem mym / ale miałem racje, że 1.6 to 1.6 Edytowane 6 Czerwca 2018 przez VORDEN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryKKK 6 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ja niestety jestem z ery CS:GO ale i tak miło popatrzeć na starsze gierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi