Wasyl25 229 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Twój Nick:Wasyl Nick oskarżonego i (admin/gracz)?:admin gp* STEAM_ID oskarżonego (konsola status):Nie sprawdziłem Data i godzina zdarzenia:20;25 Dowody (demko/świadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/bans/71248.html Gracz 71216.rptp dostał kicka od gp* jak wbił na serwa nic się nie odzywał dostał bana za kulture na zawsze a to trochę przesada jak dla mnie ban niezasłużony @diil przepraszam cie moja wina przegladałem konsole i nie widziałem tego wyzwiska moja wina @PIOTR_xD Mnie też wyzywaja na DR i się powstrzymoje od perma jak ktoś powtórzy to z 3 razy to może w tedy dam mu perma Edytowane 25 Lutego 2018 przez Wasyl25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Widze ze jestes dobrze poinformowany i obeznany w sprawie i naprawdę bardzo przemyślana skarga Nie pozwole żeby ktokolwiek obrażał mi matke, a do tego w taki sposób, dlatego odrazu dałem perma. Edytowane 25 Lutego 2018 przez diil 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) 7.6 Zabrania się ubliżaniu Administratorowi i Graczom. [Ostrzeżenie > 30 min > 1h > 3h > 12h/24h]. W zależności od stopnia obrazy można przeskoczyć o 2h wzwyż. Proponuje zmienić długość bana na 24h. @edit @PIOTR_xD to po co w takim razie jest regulamin? Skoro serwer wymaga, by każdy gracz go znał, to admini też się powinni do niego stosować. Edytowane 25 Lutego 2018 przez Nessia. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A ja bym został przy permie. Jak zmienisz na 24h to przyjdzie znowu i dalej bedzie obrażał i problemy robił. Z jego tekstu aż emituje toksycznością... 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Tak jak @Nessia. napisała, bana skracam do 24h. Skarga sama w sobie nie jest słuszna, więc odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi