MaTiXtEr 2 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Zlecenie dla EryQ Edytowane 25 Lutego 2018 przez MaTiXtEr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ale to jest gówniane, bez urazy, ale wolałbym sobie strzelić w kolano niż wrzucić coś takiego i jeszcze na bezczelnego nazwać to "galerią". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Każdy od czegoś zaczyna przecież @Paweł. A Tobie kolego radzę popracować, bo niestety praca mierna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dla mnie jest okej, jak na początkująca osobę praca godna uwagi. Moze z inna tematyka by lepiej zrobił lecz mnie interesuje ta 😄😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 No jak mam być szczera, to ta praca no nie jest jakoś, powalająca na nogi, ale jak na początek zabawy przy grafice, zrobiłeś ten avatar, to myślę że AŻ tak ŹLE nie ma. Postaraj się nie dawać dużo efektów, bo jest nasrane kolorami i brzydko i nieschludnie to wygląda, radziłabym Ci na początek zrobić coś minimalistycznego. Plusik leci za chęci, i mam nadzieję, że weźmiesz ocenę innych jak i rady, do serduszka i postarasz się bardziej następnym razem (o ile będzie ) Także, życzę powodzenia i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi