Amelia 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam, zauważyłam, że coraz więcej osób kradnie czyjeś prace graficzne i wstawia je jako swoje. Można by za takie coś dawać warny lub zbanować daną osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Przyznaję rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 za to jest kara z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jestem za pewna osoba się namęczyła a taki "Frajer" kradnie to ! nic nie robiąc no może po za Kopiuj/Wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jestem Za.Tylko że musisz udowodnić że praca jest kradziona. A czasem nie jest to takie łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja nie rozumiem, po co ten temat? Czytał ktoś w ogóle regulamin (chociaż nie jestem pewna czy to było) Za przywłaszczanie cudzych prac jest kara - warn (ilość zależy już od przypadku). Już nie które osoby zostały zbanowane. Temat według mnie do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Za to jest warn.Zgłaszał mi na pw dowód na to iż prace są kradzione,a ja warnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi