s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dziś obchodzisz swoje 18 urodzinki!! Chciałabym Ci życzyć Wszyyyystkiego Najlepszego! Oczywiście, dużo dużo dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełniana wszystkich marzeń tych najmniejszych jak i największych! Nie zmieniaj się nigdy Matiś! Pomysłodawca @Wercia. Napisy wykonały @Kasia! @Nessia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolajn 4 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Sto lat sto lat niech zyje zyje naaam a kto? Mojaaaa nieznajoooomaaa! Uhuuu A tak na serio to wszystkiego najlepszego koleżanko i oby Ci gwiazdka z nieba spadła twój dzień Edytowane 26 Lutego 2018 przez Karolajn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Najlepszego @Karolajn to jest on xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia, a najbardziej Werci że pamiętała i osobą które wykonały te piękne życzenia, dla takich ludzi żyje to piękne co robicie dziękuję jeszcze raz aż się rozpłakałem to pierwsze osoby które mi dzisiaj składają życzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolajn 4 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 6 minut temu, SadCaroline napisał: Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia, a najbardziej Werci że pamiętała i osobą które wykonały te piękne życzenia, dla takich ludzi żyje to piękne co robicie dziękuję jeszcze raz aż się rozpłakałem to pierwsze osoby które mi dzisiaj składają życzenia Ja wiedzialam ze ty to ten tylko zartowalam najlepszego Mnie dzisiaj od chlopakow na serwie wyzywali wiec spokojnie spokonnie ;*XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Najlepszego bro <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Najlepszego! Niech wszystkie Twoje marzenia się spełnią. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Najlepszego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuz3r 1 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Najlepszego!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Jeszcze raz, Wszystkiego Najlepszego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi