Gokuś 160 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Czy ma ktoś GTA V i chciałby w weekendy robić jakieś napady czy coś? Potrzebuję 3 ogarnięte osoby po mutacji, rozmownę i z poczuciem humoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baandiT 28 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ja mam GTA V gdybyś czasem chciał zagrać , ja mam głównie chwile w nocy jak serwer pusty i nie ma z kim w cs:go grać to można coś od czasu do czasu zagrać chociaż teraz staram się ten drugi tryb online grać bo tam czasem dają 2x więcej hajsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 To jak byś mógł mi wysłać na priv nazwę do Rockstar to cie zaprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi