FNX 35 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1. Nick: FEN1X 2. Imię: Michał 3. Wiek:22 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/163359 8. Parę słów o sobie **: Cechuje się dobrym humorem , wysoką kultura osobistą oraz paroma innymi zaletami 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na tym serverze od początku jego powstania , byłem administratorem ponad rok. Przez większość czasu nie było na mnie żadnych skarg. Chce wrócić na stare smieci. 10. Steam_ID: Steam_ID: STEAM_1:1:21567014 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: pare godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pracuje na 3 zmiany . zależy od dyspozycyjności. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 950h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jestem na TAK +Wiek +GameMe +Wiek +Składka +Sourcemod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jestem na TAK+Wiek+GameMe+Wiek+Składka+Sourcemod juz kiedys był adminem bardzo spoko ma dystans do niektorych spraw.Takiego nam potrzeba <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na tak. +Doświadczenie na serwie +SM +Składka +Wiek Był adminem ogarniającym już dwa lata temu, przez ten czas mogło się to tylko poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Posiadasz dwa warny. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi