eQu 113 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1. Nick: eQQ2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Jak bedzie trzeba 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5967718. Parę słów o sobie **: Jestem Miłym i wybuchowym chłopakiem który lubi grać w strzelanki. Chodzę do szkoły zawodowej. Gram w tenisa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Miałem Admina jak był only dd2 zrezygnowałem bo nie było ludzi do grania. Spowrotem zacząłem grać i zauważyłem że admini mało grają. Cziterów jest dalej tyle ile było. Myślę że się nadaje. Ponawiam podanie bo ostatnie zostało odrzucone za aktywność która myślę że poprawiłem.10. Steam_ID:0:0:10005054411. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 godzinny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 17-2113. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xajeeeeeeeeeeeeeeeeee 0 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Chłopak ma kulturę, potrafi porozmawiać z ludźmi. Dlatego umożliwi mu to rozwiązywania różnych kłótni na serwerze, wyzwisk, które często są spotykane. Mikrofon jest (+) Wiek (+) Składka (+) GameMe poprawiłeś (+/-) Ode mnie masz TAK Edytowane 2 Marca 2018 przez xajeeeeeeeeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Admini mało grają... zabolało ponieważ grają dość często + Wiek + Składka + Mikrofon + Znajomość SB - Skoro Mało grają to twoje 2 godzinny dziennie nic nie zmienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 na tak +wiek +ogarnięty +mikrofon +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Admin na okres próbny, choć nie chętnie po tym jak zostawiłeś te sieć przy małej ilości graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi