Maakiii 2 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 1. Nick: `Maakiii. 2. Imię: Bartosz 3. Wiek: 20 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/763577 8. Parę słów o sobie **: Pracuję na stacji benzynowej, mam bardzo duże poczucie humoru, cechuję się wysoką kulturą osobistą oraz szacunkiem dla innych. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram często późnymi wieczorami kiedy już adminów nie ma, a wtedy robi się średnio bo nie da się w spokoju pograć. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:86552248 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Jak jestem w pracy to od 20-4 nawet, a jak mam wolne to gram do woli. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1705h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Jestem na TAK+Wiek +GameMe +Składka +Godziny Edytowane 2 Marca 2018 przez EryQ Zmienienie Koloru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixxer 8 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na TAK +Składka +Godziny grania +Czas +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizzo 0 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na Tak ^^ +Kultura +Wiek +Czesto pyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @Maakiii dam ci parę dni na poprawienie aktywności i wtedy zadecyduję czy zostaniesz przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Brak większej ilości zainteresowanych graczy masz czas do piątku w jeżeli nie będziesz miał 10 opini [Odrzucam] i zamykam podanie no i popraw aktywność na serverze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Ej no we prosze przyjmij go NA TAK XD Edytowane 13 Marca 2018 przez Blix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waloS 12 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jestem na nie, nie widuję Cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przykro mi stary ale masz bardzo małą aktywność na forum i na serverze pomimo tego iż dałem ci czas na poprawę nie skorzystałeś z niej więc oczywiście podanie. ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi