Blix 109 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 1. Nick:Blix 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:19 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10):5-6 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/446864 8. Parę słów o sobie **:Gram tutaj od maja 2016 roku.ucze sie w technikum na informatyka .Mam dystans do siebie i mozna sobie ze mna pozartowac. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gdy gram w weekend do 4 rano to adminow juz nie ma a przychadza sobie dzieci z wh i aimem i wtedy gra sie no nie przyjemnie. Chciałbym zapewniac na serwerze miła i przyjazda atmosfere 10. Steam_ID:STEAM_0:0:46156783 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:minimum 10 h tygodniowo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w tygodniu to jakies 2-6 h po szkole zalezy czy koncze o 13 czy 15,weekendy to wchodze od 12-15, a potem to do bólu od 20-4 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:prawie 2k H 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixxer 8 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na TAK +Aktywność +Godziny w których czesto nie ma juz adminów +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na TAK +Aktywność +Godziny +Doświadczenie -Kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na tak , znam od dawna , polecam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conseqential 65 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Z przykroscia musze byc na TAK. Aktywnosc Jest Kulturka xD Komuniaktywny.. owszem Mozna dac szanse ;p 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolek981 2 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 NIe znam człowieka , nigdy z nim nie grałem, mówią ze jest słabym graczem i reasumujac jestem za żeby został adminem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizzo 0 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Na tak <3 +Kultura +Czas Grania +Wiek +Ogarnia server ^^ Edytowane 4 Marca 2018 przez Kizzo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadysta Reniferów 15 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CatGirl 10 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Jestem na nie. Jedynym plusem jaki tu widzę jest czas grania. Jednak na tym się kończy. Edytowane 4 Marca 2018 przez CatGirl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIB3R 0 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 jestem na tak no i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kioo 14 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ofc na tak, ps cat gril ty prawie w ogóle nie siedzisz . i jeszcze masz prawo pisać o plusach ze tylko jeden ? D: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 "Z przykrością" xD przyjmuję cię na okres próbny. @Blix zgłoś się do mnie na PW ze steam ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi