xajeeeeeeeeeeeeeeeeee 0 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 1. Nick: Charlie Castle 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 14. Wiem, wiek nie jest oszałamiający, lecz chce udowodnić, że nie jestem tym typowym 14 latkiem. 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/780209 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kacper, mam 14 lat. Bardzo interesuje się siatkówką, co za tym niesie wiele dobrych wyników. W Cs'a pogrywam hobbistycznie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym na nasz kochany serwer, wnieść chociaż odrobione kultury. Poza tym, na serwerze gra dużo cheaterów, sęk w tym, że nie zawsze admin jest aktywny. Chciałbym wesprzeć serwer. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:245673688 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 18-22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, byłby to mój pierwszy raz. ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Podania piszemy raz na tydzień, twoje poprzednie zostało odrzucone 5 dni temu. Dlatego też to również odrzucam. Kolejne możesz napisać dopiero w następną sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi