Wasyl25 229 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Nick: Wasyl Opis problemu: Mam stałe 100 fps po 10 pingu i mnie klatkuje ScreenShoot: System operacyjny: Windows 7 Kontakt: http://steamcommunity.com/profiles/76561198213933181/ @Radekk120 Nie widzisz ze w temacie cs1.6 Edytowane 3 Marca 2018 przez Wasyl25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekk120 3 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 jaki masz sprzęt i w jakiej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja mam stałe 60fps , 5-11 ping przy ilości graczy 4-13 , powyżej 13 ping leci w górę do raczej max 20. Ping nie jest stały, zatem zależy od wszystkiego, od pakietu wykupionego serwera na którym grasz, przeciążenia serwera przez graczy i wielu innych czynników,. Mi się wydaje że jeżeli masz klatki to jest ewidentnie problem z netem, nie istnieje cfg które polepsza/pogorsza sytuacje z lagami/klatkami, większość komend które mają na celu "zwiększyć liczbę fps'ów i/lub zmniejszyć ping" nie działają poprawnie, one tylko emanuje fałszywe wyniki (dla klarowności nie mówię tutaj o ukrywaniu zbędnych dodatków wpływających na fps). Rada ode mnie , zapewne nie masz XP którego ja mam więc nie wiem jak to działa u ciebie, odpal konsole systemu i wpisz msconfig , a potem pogrzeb i trafisz na coś w deseń 'usług' , zaznacz ukryj wszystkie od systemu, i powyłączaj zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Możliwe, że masz ustawione stale fps, co powoduje że gra nie wyrabia i cie klatkuje. Próbowałeś komendami zmienić liczbę fps w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Temat mozna zamknac, juz dawno pomoglem Wasylowi problem rozwiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi