Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na polski_sniper

fafik800

Rekomendowane odpowiedzi

1. Mój nick: Nayerbany

2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin

3. Nick oskarżonego:polski_sniper

4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:6302676

5. Data i godzina zdarzenia:22:30 03.03.2018

6. Mapa:am_warehouse3

7. Opis sytuacji:Wszystko zaczeło się od tego, że  jeden z graczy serwera(nie pamiętam nicku) łamał regulamim gdy powiedziałem polskiemu snajperowi żeby dał mu bana ten wyszedł z serwera mając mnie w dupie tłumacząc się że niby ma problem z internetem. Zaczeliśmy się cisnąć ja po nim on po mojej matce i po mnie, następnie zostawił komentarz na moim profilu obrażający mnie. Warto zauważyć że gdy wyzywał mnie i moją mame nie miał problemu z internetem. Ogólnie polski sniper nie nadaję się na admina tak samo jak połowa administracji nwm skąd wy ich bierzecie. 

8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):niżej piękne ss z naszych rozmów przepraszam za nazwy plików ale taka prawda xd

Polski sniper chuj cwel kurwa.png

polski sniper jebany smiec v2..png

polski sniper jebany smiec.png

Czyli uważasz że wyzywanie mnie na priv  to jest zachowanie godne admina przypominając jeszcze o tym że zwyzywałeś mnie na moim profilu gdzie wszyscy to mogą zobaczyć?  hmm... a czy admin nie powinien zachowywać się kultularnie jako osoba promująca serwer? zwyzywałeś mnie na priv okej priv to priv ale napisałeś publiczny komentarz na moim profilu.To nie jest pierwsza skarga na ciebie i każdy wie że nie nadajesz się na admina twoja kultura osobista jeszcze bardziej to pokazuje 

Czyli ja zasługuje na perma a admin który dostał 3 skargi nie potrafi się zachować i jest jebanym debilem będzie na "dywaniku" u opiekuna ta? Weźcie się popytajcie niektórych grających na serwie np.:Matelozz, BOT Krymek38 , Arisen oni świetnie znają polskiego snajpera z czasów gdy jeszcze nie miał admina i tak nie cwaniakował  nawet nie śmiał się do nas odezwać a tera ? Na priv taki kozak na serwerze od razu bany wlatują a inni jak nie przestrzegają regulaminu to nawet kicka nie dostaną.  Takimi administratorami jak polski_sniper czy king bo dany admin też inteligencją nie grzeszy to można se co najwyżej dupę podetrzeć. Jeśli ja dostane perma a polski_sniper dalej będzie miał admina to polecam jakiegoś psychologa :) pozdro 600 wypierdalam

Edytowane przez Neffju

To co robie prywatnie jest tylko moją sprawą i moge robic co chce na serwie cie nie obraziłem ani razu

Ty zacząłeś wyzwiska i jesteś z tego znany na serwie 

Mialem problem z internetem świadkowie king i minio bo pisalem do nich o tym

Twoja skarga nie ma sensu bo wszytko dzialo sie prywatnie i dodam ze TT obraziłeś moja *zmarla* matke i myślałeś ze bede siedział cicho

O kulturze to ty mi nic nie mow . I po raz kolejny mowie ze serwer to jedno a moje prywatne życie to drugie i jedno nie ma żadnego wplywu na drugie nie obraziłem cie na serwie wiec ta skarga jest bez sensu rozumiesz...  Przypomnij sobie za co dostałeś 16 banow ... I równie dobrze mogłeś usunąć kom pod prof 

Edytowane przez polski_sniper
  • Like 2
  • Haha 2

• Właściciel

Sama rozmowa pokazuje, że zacząłeś, a on nie wytrzymał.

Admin powinien umieć się zachowywać i tutaj się zgodzę ( Opiekun powinien pogadać o takim zachowaniu z adminem.), ale SS wskazują, że to Ty zacząłeś.

Nie wspominając już o tym, że przy takiej historii banów (To lista banów ze starego SB, bo ostatnio wszedł nowy)

Zrzut ekranu 2018-03-04 o 01.18.31.png

powinieneś był otrzymać perma, tak jak to robiono na innych serwerach, np: na DR. Tam za taką ilość banów za to samo, osobę wydalano z serwera. Nie powinno się trzymać na serwerze osób, które nie potrafią się zachowywać, a na Ciebie kary w ogóle nie działają, co widać po tym SS.

Mam nadzieję, że opiekun weźmie to pod uwagę i zrobi coś z Tboą, bo jednak taka historia banów coś oznacza.

• Like 1
  • Dziękuję 3

• Neffju zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
3 godziny temu, fafik800 napisał:
5. Data i godzina zdarzenia:22:30 03.03.2018

6. Mapa:am_warehouse3

Obejrzałem demko i muszę stwierdzić, że przez jego większość (moment od początku mapy, do Twojego bana) słychać ciszę, a potem Twoje słowa, które obrażają @polski_sniper""polski snajper ty kurwo jebana, powiem Ci tak, jesteś jebanym ścierwem i w każdej chwili mogę Ci zabrać admima.Ty kurwo pierdolona". Takie zachowanie jest karygodne. Poniosłeś za to karę w postaci bana, ale to nie jest pierwszy Twój ban za tego typu obrazę.

Godzinę temu, -_- napisał:

Sama rozmowa pokazuje, że zacząłeś, a on nie wytrzymał.

Admin powinien umieć się zachowywać i tutaj się zgodzę ( Opiekun powinien pogadać o takim zachowaniu z adminem.), ale SS wskazują, że to Ty zacząłeś.

Nie wspominając już o tym, że przy takiej historii banów (To lista banów ze starego SB, bo ostatnio wszedł nowy)

Zrzut ekranu 2018-03-04 o 01.18.31.png

Jako iż widać że jesteś graczem, który regularnie nie przestrzega regulaminu muszę wydać odpowiednia karę. Nie zamierzam tolerować takich graczy, którzy tylko wprowadzają złą atmosferę na serwer oraz wyzywają innych graczy/adminów, dlatego też muszę zastosować najwyższy wymiar kary w postaci perm bana

Opis sytuacji:Wszystko zaczeło się od tego, że  jeden z graczy serwera(nie pamiętam nicku) łamał regulamim gdy powiedziałem polskiemu snajperowi żeby dał mu bana ten wyszedł z serwera mając mnie w dupie tłumacząc się że niby ma problem z internetem. Zaczeliśmy się cisnąć ja po nim on po mojej matce i po mnie, następnie zostawił komentarz na moim profilu obrażający mnie. Warto zauważyć że gdy wyzywał mnie i moją mame nie miał problemu z internetem.

Co do Admina niestety jestem nieco zawiedziony jego postawną. Na ss'ach widać, że to Ty zacząłeś tą całą akcję, a on dał się sprowokować. Powinien podejść do sprawy poważnie, jako iż posiada pewną range, która do czegoś go zobowiązuje. Admin ma być przykładem dla innych graczy oraz godnie reprezentować serwer, a widząc te screeny muszę stwierdzić, że tak nie było w tym przypadku. Jako iż z @polski_sniper nie było nigdy wcześniej problemów, postanawiam dać mu ostatnią szansę, dlatego też dostaje ostrzeżenie. Mam nadzieje że to ostatni raz, kiedy dał się tak sprowokować.

Edytowane przez Neffju
  • Like 1

• Neffju zablokował(a), odblokował(a), zablokował(a) i odblokował(a) ten temat

Czyli ja zasługuje na perma a admin który dostał 3 skargi nie potrafi się zachować i jest jebanym debilem będzie na "dywaniku" u opiekuna ta? Weźcie się popytajcie niektórych grających na serwie np.:Matelozz, BOT Krymek38 , Arisen oni świetnie znają polskiego snajpera z czasów gdy jeszcze nie miał admina i tak nie cwaniakował  nawet nie śmiał się do nas odezwać a tera ? Na priv taki kozak na serwerze od razu bany wlatują a inni jak nie przestrzegają regulaminu to nawet kicka nie dostaną.  Takimi administratorami jak polski_sniper czy king bo dany admin też inteligencją nie grzeszy to można se co najwyżej dupę podetrzeć. Jeśli ja dostane perma a polski_sniper dalej będzie miał admina to polecam jakiegoś psychologa

Nie obchodzi mnie jaki był za czasów, kiedy jeszcze nie ma admina. Teraz ma admina i musi pilnować porządku na serwerze. Jeśli inni gracze mają coś do zarzucenia @polski_sniper oraz innym adminą to zapraszam do napisania skargi z dołączonymi dowodami.

Sprawa Wyjaśniona .

Zamykam.

• Neffju zablokował(a) ten temat

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności