fafik800 1 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 1. Mój nick: Nayerbany 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Admin 3. Nick oskarżonego:polski_sniper 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:1:6302676 5. Data i godzina zdarzenia:22:30 03.03.2018 6. Mapa:am_warehouse3 7. Opis sytuacji:Jako iż moja pierwsza skarga została zamknięta przez opiekuna "Neffju" , który napisał cytuję:" Jako iż z @polski_sniper nie było nigdy wcześniej problemów, postanawiam dać mu ostatnią szansę, dlatego też dostaje ostrzeżenie. Mam nadzieje że to ostatni raz, kiedy dał się tak sprowokować. " ? A to co ? 2 skargi odrzucone, w których jest podobna sytuacja. Nie odpowiednie zachowanie admina i jakieś losowe banicje. Mam dalej szukać argumentów na odebranie admina polskiemu snajperowi? 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) skargi były bez sensu tak jak twoja poprzednia i zostały odrzucone / obydwie zawierały to samo Edytowane 4 Marca 2018 przez polski_sniper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 3 minuty temu, fafik800 napisał: moja pierwsza skarga została zamknięta przez opiekuna "Neffju" , który napisał cytuję:" Jako iż z @polski_sniper nie było nigdy wcześniej problemów, postanawiam dać mu ostatnią szansę, dlatego też dostaje ostrzeżenie. Mam nadzieje że to ostatni raz, kiedy dał się tak sprowokować. " ? A to co ? 2 skargi odrzucone, w których jest podobna sytuacja. Nie odpowiednie zachowanie admina i jakieś losowe banicje. Mam dalej szukać argumentów na odebranie admina polskiemu snajperowi? Skargi zostały odrzucone, czyli jak dla mnie są nieważne. Proszę o warna dla @fafik800 Dziękuje. Zamykam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi