Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam. Od dzisiaj na serwerze call of duty 45001 lv. rusza konkurs "Najlepszy z najlepszych". Chodzi oczywiście o bycie najlepszym w top15. Od 05.04 do 20.05 na serwerze będziecie zdobywać fragi i ten z graczy który będzie najlepszy w dniu 01.06 otrzyma nagrodę, ale nie tylko on. Nagrody: Miejsce 1 w top15 - 40 zł w naszym sklepiku **KLIKNIJ MNIE** Miejsce 2 w top15 - 30 zł w naszym sklepiku **KLIKNIJ MNIE** Miejsce 3 w top15 - Premka oraz Super premka na okres dwóch miesięcy. Konkurs prosty, więc mam nadzieję że nie będzie tutaj jakiś problemów. Życzę powodzenia ! Regulamin 1. Pieniądze w sklepiku nie mogą być wypłacane ani sprzedawane osobom trzecim. 2. Gracz który czitował nie jest brany pod uwagę 3. Osoba która będzie w top3 i będzie zbanowana, nie będzie brana pod uwagę, a jej nagroda przejdzie na następną osobę. 4. Administrator ma prawo do edytacji regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Konkursy " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi