Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam. Od dzisiaj na serwerze call of duty 45001 lv. rusza konkurs "Najlepszy z najlepszych". Chodzi oczywiście o bycie najlepszym w top15. Od 05.04 do 20.05 na serwerze będziecie zdobywać fragi i ten z graczy który będzie najlepszy w dniu 01.06 otrzyma nagrodę, ale nie tylko on. Nagrody: Miejsce 1 w top15 - 40 zł w naszym sklepiku **KLIKNIJ MNIE** Miejsce 2 w top15 - 30 zł w naszym sklepiku **KLIKNIJ MNIE** Miejsce 3 w top15 - Premka oraz Super premka na okres dwóch miesięcy. Konkurs prosty, więc mam nadzieję że nie będzie tutaj jakiś problemów. Życzę powodzenia ! Regulamin 1. Pieniądze w sklepiku nie mogą być wypłacane ani sprzedawane osobom trzecim. 2. Gracz który czitował nie jest brany pod uwagę 3. Osoba która będzie w top3 i będzie zbanowana, nie będzie brana pod uwagę, a jej nagroda przejdzie na następną osobę. 4. Administrator ma prawo do edytacji regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Konkursy " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi