NexT. 315 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam #1Proponuję wykasować jedną z map na serwerze a dokładnie DUST, czemu ? Wielu graczy wkurza ta mapa, jak i mnie i na dodatek widać wyraźną przewagę w ct. #2 brak możliwości głosowania, od razu jest kolejna mapa #3 brak możliwości kupna za każdym razem hełmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Zgadzam się z usunięciem mapy Dust Oraz nadal upominam się nad daniem możliwości robienia votemap dla adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Też jestem za usunięciem mapy Dust, chciałem założyć temat w tej sprawie ale kolega NexT był szybszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 +1 popieram ten pomysł jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Usunięcie Dusta to myślę priorytet jeśli chodzi o sprawy serwera. Zamysł dodania nowej mapki był dobry, ale realia na serwerze pokazują, że nie jest to chętnie grana mapa. Jescze jeden błąd, to niemożliwość kupna hełmu w 11 rundzie, kiedyś to była druga pistoletowka, ale teraz po zwiększeniu liczby rund wygląda to tak, że w środku meczu ( w tej 11 rundzie) nie można kupić hełmu, za to już w drugiej pistoletowce (13 bodajże runda( już można. No i oczywiście jeżeli dałoby się coś zrobić z bugujacym głosowaniem to również byłoby miło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi