baandiT 28 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 1. Nick: bandiT 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 26 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak (do uzgodnienia na priv, sms nie wchodzą w grę) 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/775527 8. Parę słów o sobie **: Miły, wesoły, w wolnym czasie lubię w coś zagrać czy oglądnąć dobre meczycho, gram nie tylko w cs:go ale też w inne gry, zainteresowanie to sport, piłka nożna, skoki narciarskie, muzyka ale i tak wszystko skupia się do okoła gier i sportu. Nie cierpię nerwusów, fałszywych, jak ktoś nie jest wyrozumiały, bezpodstawnego obrażania się i wyjeżdżania na kogoś z nerwami, tacy mnie usuwają lub ja ich usuwam z faktu że na pewne rzeczy ciężko sobie pozwolić, jeśli ktoś się zemną zadaje to powinien wiedzieć że nie ma u mnie miejsca na tego typu negatywne zachowania. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Administratorem zostaje się po to żeby utrzymywać porządek i po to też chcę zostać administratorem, zdażyło się parę razy że "cziter" był kiedy nie było admina a dodatkowo preferuje godziny w których podobno jest (nie wiem jak to ująć) "problem" w obsadzie adminowskiej. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:19890637 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 3 do 6 godzin łącznie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze do 16 i od 23:30, w weekendy czasem 2 godziny a czasem 7 (ciężko dokładnie określić) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, wielokrotnie (kilkunastokrotnie) na 1.6, ostatnie adminowanie jakieś 5 lat temu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefixoseles 0 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja tam myślę że nadajesz się . Często widać ciebie na serwerze , nie sprawiasz żadnych kłopotów , Posiadałeś admina także ja jestem za . Przyda sie ktoś nowy kto chociaż trochę zna się na tzw. "adminowaniu" , Bo na razie na serwerze jest duża ilość adminów ale mało który nadaję się na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaa 13 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja jestem na tak. Gracz aktywny, często gra w godzinach porannych a wtedy najczęściej są jakieś "czity" na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie mam do cb jakiś zastrzeżeń, uważam, że nadałbyś się na to stanowsko. Jak graliśmy razem to nie wydawałeś się dla mnie jakąś kontrowersyjną osobą. Grasz długo w cs'a, więc miałeś już doświadczenie z cheaterami i potrafiłbyś wg mnie ich wykryć :d. Ogarnięty jesteś więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Sprawa składki to już do właściciela "-_-" , a jeżeli chodzi o podanie to przyjmuję zgłoś się do mnie lub Kasi ze steam_id. Pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi