Na'Vi 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Sami mówiliście nam że jesteśmy przyzwyczajeni do klas premium nie do pokonania i staty były 40/10 , s klasa magik ma staty przeważnie 50/0. Proszę o przerobienie tej klasy. Pozdrawiam Na'Vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Klasa Magik czyli premka XXL jest bardzi droga 32zł chyba. Płacisz wymagasza. Jestem Przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To po to dodaliśmy perki Oczy katsumi i oczy diabła by ich widzieć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ale tak na prawdę to mało daje bo jeżeli np. magik ma rasher'a G.R.O.M.U to bije jak geniusz z tej autopompy a jest nie widzialny i taka gra nie mam sensu z takimi perkami jakie są na serwerze... widziałem kilka sytuacji jak właśnie gracze na magiku mieli staty 60-90 do 3-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na serwie nie ma perlu oczy diabla ani inne perlu żeby ich widziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dostanę .sma perków to zablokuje to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 sory was bardzo ale zgadzam sie magik to przesada i to gruba niewidzialny i awp 1/1 gdzie tu sens??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ale to klasa za 30 zł to może: 1/4 PPM 1/7 AWP 1/53 M4 ? co moze coś takiego ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Poprawiłem goJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi