BlanciK* 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nick : **BlanciK**Link do SSów : brakWycinek z konsoli : brakSerwer : Pro Cod Witam, dziś dostałem bana na codzie od jakiegoś nieogarniętego Admina,za niby "SH" pamiętam do była mapa Eldorado było dużo osób które mogą potwierdzić jeżeli widzieli jakie miałem perki. Ban za sh? najpierw niech sprawdzą jakie koleś ma perki,a nie od razu banują bo zobaczyli jak skoczyłem i od razu sh? hehe myślę,że to się wyjaśni Czekam na szybkie Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1. wycinek z konsoli 2. czekamy na admina papku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wyszedłem od razu z Cs jak dostałem tego bana więc nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To wbij na serwa, i jak będzie You are banned. Check You console, i masz wycinek ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi