BOT SKUNIK 58 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 1. Nick: SKUNIK 2. Imię: Adam 3. Wiek: Skromne 23 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Oczywiście 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/295142 8. Parę słów o sobie **: Interesuję się piłką nożną i siłownią uwielbiam to. Skończyłem technikum informatyczne co by tu więcej powiedzieć kto mnie zna to wie kim jestem. Z reguły nie konfliktowy wiele osób może to potwierdzić (tak mi się wydaje ) miły,zabawny zależy od humorku oczywiście to by było na tyle. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na tym serverze w granicach 3/4 lat wiele razy borykam się z problemem,że gracze "odwalają" + niema dobrej duszy,żeby nad tym zapanować szczególnie w Nocy,dlatego nadlatuje z pomocą 10. Steam_ID: 1:0:115279473 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie od 2h do nawet 8 dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Do Południa 2/3h wieczorową porą znacznie więcej co do weekendu znacznie dłużej. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: W granicach 7000 godzin. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 +Znajomość Sourcebans +Mikrofon +Skromne 23 lata xD +Doświadczony gracz wiem coś o tym No i oczywiście nadaje się na Pana administratora Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 +Znajomość Sourcebans +Mikrofon +Skromne 23 lata xD +Doświadczony +Znajomość Sourcebans Jestem na TAK <3 <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) +Znajomość surcebanas +Mikrofonik git +Bardzo duże doświadczenie na serwerze +Wiek skromny +Pomocny na serwerze +Składa Oczywiście na tak Edytowane 8 Marca 2018 przez eQu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nataliaa 13 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Bardzo aktywny na serwerze, miły człowiek, znajomość surcebanas, same plusy. Wielkie tak Edytowane 8 Marca 2018 przez Nataliaa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 + Wiek, skromne 23 lata + Doświadczenie w grze + Aktywność + Rozpoznawalny na serwerze gracz + Sympatyczny człowiek JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoleKKL 2 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 + Znajomość sourceban + wiek idealny + aktywny + doświadczony + inteligentny Takich ludzi potrzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax 18 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 + Wiek + Szanowany gracz + Aktywny + Składka + Znajomość SB Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 - Troche stary Podanie przyjęte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi