Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 . Serwer: DR 2. Nick: Nienormalnaa 3. Imię: Karolina. 4. Wiek: 18. 5. Znajomość Amxx(0/10): 8. 6. Mikrofon(Tak/Nie): Posiadam ale nie używam. 7. Składka(Tak/Nie): Nie. 8. Czas spędzony na forum: pare h 9. Opisać siebie: Jestem Karolina lat 18. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chaiala ogarnąć kulturę naserwerze gdzie niekiedy panuje niemiła atmosfera i ogarnąć graczyktórzy ciągle skracają. 11. Linki do reklam: 1. http://www.cs-sw.czo...1/2887.htm#2917 2. http://www.ukrasnolu...6/4475.htm#4508 3. http://www.centrum-s...c.php?p=145#145 4. http://www.csjoker.x...c.php?p=853#853 5. http://www.csbutelka...php?p=4224#4224 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na nie Mała aktywność na forum i na serwerze, przynajmniej ja cie ani razu nie widziałam Nie jestem przekonana co do twojego wieku NS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na nie, grałaś na czitach, to mi wystarczy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na Nie. ^^ Nie widziałem Cie ani razu na Serwerze. ^^ Podobno grałaś na czitach. ;d Więc wielie Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na nie mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 MIE NIE NIE -gralas na czitach -jak byś miala steam to tak, dal bym na tak ale nie masz stema to nie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na NIE -jedziesz na czitach -łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Oczywiscie na wielkie NIE !! Jestes odpalem ! Masz bana aktywnego na FFA co potwierdza demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Skoro odpal to na NIEE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tydzień próbny.Chyba nie będzie czitowala na DR to po co steam. Ja tylko umiem jechać na czitach na DR :dTAK- wymagania spełnione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jejciu ale z was ludzie ... To nie JA tylko brat a JUZ NIE MA DOSTEPU DO KOMPUTERA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 WIEM ZE MNIE NIKT Z WAS NIE LUBI ALE NIE MUSICIE DAWAC ZLOSCI NA PODANIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na nie Mała aktywność na forum i na serwerze, przynajmniej ja cie ani razu nie widziałam Nie jestem przekonana co do twojego wieku NS NIE NS TYLKO STEAM ALE NIE DZIALA !! BO COS MI SIE ZEPSULO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spam w podaniu. Skąd mamy wiedzieć że to był brat ? Jakieś dowody ? Odpał NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spam w podaniu. Skąd mamy wiedzieć że to był brat ? Jakieś dowody ? Odpał NIE tak mam dowody moze z tobą gadac odpal haha to nie ja i juz nie gram na bf2 ... i takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spam w podaniu. Skąd mamy wiedzieć że to był brat ? Jakieś dowody ? Odpał NIE ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie masz zadnych dowodow ze to brat. Zawsze bede na NIE. Odpal NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 na NIE pisze we własnym podaniu, brak składki, i ponoć odpał wiec daruj sobie już 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na nie spamisz w swoim podaniu masz opcje edit....podobno jedziesz na czitach. Na serwie Cie nie widziałem ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nienormalna weź nie spamuj w swoim podaniu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 12312412412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squbana 5 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 14212412414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na nie -mala aktywnosc na forum -jezdzisz na czitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Będzie madziu spamowała to będą warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pasuje by zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi