xajeeeeeeeeeeeeeeeeee 0 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 1. Nick: Charlie Castle 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 14 lat, wiem wiek nie jest oszałamiający, ale chce udowodnić, że nie jestem typowym 14latkiem 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/780209 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kacper, mam 14 lat. Interesuje się sportem, m.in siatkówką. W Cs'a pogrywam hobbistycznie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym na nasz kochany serwer, wnieść chociaż odrobione kultury. Poza tym, na serwerze gra dużo cheaterów, sęk w tym, że nie zawsze admin jest aktywny. Chciałbym wesprzeć serwer. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:245673688 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 18 do 21 / 21:30 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, byłby to mój pierwszy raz:) ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Pisząc że chciałbyś "wnieść na serwer choć odrobinę kultury" piszesz to jakoby na serwerze nie panowała żadna kultura tylko chaos, którym miałbyś się zająć. Za to ode mnie wielki minus. Tak samo w przypadku wieku, no nie oszukujmy się, sam wiesz że to troche mało. No i pozostaje aktywność i doświadczenie. Znajomość SB średnia, staż 3 lata nic nam nie mówi, a jeśli mówimy o aktywności to nie widywałem cię ostatnio. Jestem na NIE, głównie z powodu wieku i treści podania :/ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Pierwsza sprawa podanie skopiowane te które było tydzień temu. - Wiek nie zadowala + - znajomosc /sourcebans /do uklepania - pograj pograj bo ja naprzyklad wogole cie nie znam a pchasz sie na głebokie wody skromnym zdaniem jestem na NIE pozdro. Edytowane 12 Marca 2018 przez BOT SKUNIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Na nie - doświadczenie jako admin -wiek -aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Napisz podanie jak będziesz spełniał wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi