futrist1 0 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam z tej strony Młody Bukowski. Na wstępie chciałbym pozdrowić admina Blix. Wbiłem do kolegi na serwer pograłem moze z 20 min po czym dostałem bana xD Dobre oko admina wszystko wychwyci Polecam lepiej patrzeć na ludzi lepiej chyba, że to już zbyt późna pora i admin słabo widzi. Chciałbym się głębiej dowiedzieć jaki jest powód bana i czekam na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Tu masz bana: http://codcsgo.gameclan.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:38823757&advType=steamid&Submit A tutaj masz wzór: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Zastosuj się do wzoru. Powód bana znajdziesz w amx/sourcebans. @Moto Moto nie zabieraj mi roboty xD Edytowane 13 Marca 2018 przez Peter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi