Wasyl25 229 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Twój Nick:Wasyl Nick oskarżonego i (admin/gracz)?:Mercus** STEAM_ID oskarżonego (konsola status):STEAM_0:1:80210986 81.190.129.122 Steam Data i godzina zdarzenia:12;02 Dowody (demko/świadkowie): @Ghost RiderNie prowokowałem cie tylko mam wade wymowy i jak trochę to niezły ten jak mowilem mercus a ty niby ze mercu mowilem dzieki haha a po 2 nie wiedzialem jak sie twoj nick czyta dopiero maus mi powiedzial czytam tak jak jest napisane Edytowane 15 Marca 2018 przez Wasyl25 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Widzę, zemsta gimbazy Ale dlaczego nie napisałeś, że prowokowałeś mnie przez mikrofon SPECJALNIE przekręcając mój nick i wyśmiewając mnie? Naprawdę żałosne i jeszcze masz czelność pisać skargę? Widzę jesteś niezłym kozakiem skoro masz jaja prowokować a gdy ktoś Ci odpowie to piszesz skargę I jeszcze bronisz się Mausem gdzie on nie ma nic do tego XD Więc jeżeli ja mam dostać bana na KULTURĘ to ten gracz ma zostać zbanowany za prowokowanie + obrażanie poprzez nagminne przekręcanie mojego nicku i wyśmiewanie się ze mnie. Wada wymowy to wada wymowy, nie broń się tym bo "Merkus" a "Mercuś" to są 2 inne rzeczy. Edytowane 15 Marca 2018 przez Ghost Rider 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Nie widzę innej opcji, dostaniecie bana na 30 minut za kulturę, i mam nadzieję że będzie już miedzy wami spokój i więcej takich skarg nie będzie. Co do skargi, przyjęta. Edytowane 15 Marca 2018 przez Wercia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi