TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: TeRRorKa2.Nick admina/gracza który zawinił: AvT Krasnik3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 20:485.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie, obecni na serwerze.6.Opis sytuacji: Grałem spokojnie, Kraśnik napisał na y@, Na serwerze obowiązuje kultura, a ja napisałem "jebie swoją kultur". Coś mu nie pasi, odkąd dostał admina na PrOcOdZiE. Ciągle się do mnie spina, obraza mnie, i grozi banami ;< I tak otrzymałem bana na 3h, za nic ) ODEBRAC FRAJEROWI ADMINA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ahahah uśmiałem się po pachy .... Pisałem już kilka razy "Na serwerze obowiązuje Kultura" Obrażałaś graczy z premką Tu masz wycinek ( troche po usuwałem bo przez 5 min sie tego nazbierało ) 3electro HapajKule są świadkami tego zdarzenia *NIE ZYJE* TeRRorKa : Boze same premki lol , (PLAYER) TeRRorKa : PUNIS ED wh *NIE ZYJE* TeRRorKa : No brawo, same cioty graja. TeRRorKa killed Red-Wilk with xm1014 bix killed HapajKule with famas RexiPL killed Zginiesz with grenade RexiPL killed TeRRorKa with grenade -=[G]rU.? killed ManTereR with p90 TurboSerek killed RexiPL with m4a1 Pr0f3sKa^^ killed {}Quit with knife PTB: Round ended, checking teams. AuGuStOwSkI PrO ZiOmEk dropped Na serwerze obowiazuje Kultura !! Na serwerze obowiazuje Kultura !! Na serwerze obowiazuje Kultura !! Blue killed Mix;) with famas Na serwerze obowiazuje Kultura !! Vinillek killed Daszekk. with knife TurboSerek killed Jarzabek with m4a1 [Gosposia] www.Cs-Classic.pl *** Verti killed TurboSerek with a headshot from knife *** Vinillek killed bix with knife widzisz czitera pisz na u@ *** SeeYou killed GameR with a headshot from usp *** -=[G]rU.? killed kylym cie with p90 *NIE ZYJE* TeRRorKa : No japierdole Na serwerze obowiazuje Kultura !! Na serwerze obowiazuje Kultura !! *NIE ZYJE* TeRRorKa : Jebie twoja kulture ,)) *WIDZ* AtV Krasnik : To ma byc Obraza *WIDZ* AtV Krasnik : ?? *NIE ZYJE* TeRRorKa : Nie ,> (Widz) AtV Krasnik : napewno ? *NIE ZYJE* : lal WilkuZmC dropped Zginiesz killed TurboSerek with tmp *NIE ZYJE* GameR : /klasa kylym cie killed Zginiesz with famas Vinillek killed {}Quit with knife *NIE ZYJE* PUNIS}-{ED : ile mozna? PTB: Transfering Pr0f3sKa^^ to the Ts -=[G]rU.? killed PUNIS}-{ED with awp (PLAYER) Verti : moge he jak sie zacznie runda tak po 20 sec? *** TeRRorKa killed Verti with a headshot from xm1014 *** RexiPL killed TeRRorKa with grenade (ADMIN) 3lectro : ja tez nute puscilem na tubach *WIDZ* AtV Krasnik : jak nie to ok GameR killed SeeYou with xm1014 [Gosposia] Sklepik znajdziesz pod adresem shop.cs-classic.pl! [AMXBans] Pomyslnie zbanowano SteamID 'STEAM_0:0:355960245' (IP w logach). Gracz dostanie Kicka. *NIE ZYJE* PUNIS}-{ED : haha 'TeRRorKa' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'Ogarnij sie ' WilkuZmC doczy do Terrorystw Box ' PGS | Neo dropped (GRACZ) Blue : punis zobaczcie go *NIE ZYJE* Mix;) : VINILLEK WH (ADMIN) HapajKule : Sprawdzcie bix RexiPL killed GameR with knife *NIE ZYJE* TeRRorKa : /me [AMXBans] 'TeRRorKa' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'Ogarnij sie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Skarga nie słuszna ... ROBIL TO CO DO NIEGO NALEŻAŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie słuszna, dziecko skarga na 3 godziny, jest słuszna nupku, i same cioty graja było 10 min przed banem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 TO Przed 10 min przed banem + była ostrzegana Na serwerze Obowiązuje Kultura !! *NIE ZYJE* TeRRorKa : Boze same premki lol , (PLAYER) TeRRorKa : PUNIS ED wh *NIE ZYJE* TeRRorKa : No brawo, same cioty graja. To Po 10 *NIE ZYJE* TeRRorKa : No japierdole Na serwerze obowiazuje Kultura !! Na serwerze obowiazuje Kultura !! *NIE ZYJE* TeRRorKa : Jebie twoja kulture ,)) *WIDZ* AtV Krasnik : To ma byc Obraza *WIDZ* AtV Krasnik : ?? *NIE ZYJE* TeRRorKa : Nie ,> (Widz) AtV Krasnik : napewno ? *NIE ZYJE* : lal WilkuZmC dropped Zginiesz killed TurboSerek with tmp *NIE ZYJE* GameR : /klasa GameR killed SeeYou with xm1014 [Gosposia] Sklepik znajdziesz pod adresem shop.cs-classic.pl! [AMXBans] Pomyslnie zbanowano SteamID 'STEAM_0:0:355960245' (IP w logach). Gracz dostanie Kicka. *NIE ZYJE* PUNIS}-{ED : haha 'TeRRorKa' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'Ogarnij sie ' WilkuZmC doczy do Terrorystw Box ' PGS | Neo dropped (GRACZ) Blue : punis zobaczcie go *NIE ZYJE* Mix;) : VINILLEK WH (ADMIN) HapajKule : Sprawdzcie bix RexiPL killed GameR with knife *NIE ZYJE* TeRRorKa : /me [AMXBans] 'TeRRorKa' dostal bana na '3 godzin'. Powod: 'Ogarnij sie' Przeklinanie, Obraza Graczy , Obraza Admina To dla ciebie za mało żeby załapać się na 3h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Obraza admina? Przeklinanie ahaha, nie pisałem np. Kurwo, huju, itp tylko, obraziłem, to co pisałeś na y@, i sie odpierdol pizdo ;> Naucz się robić, avki i sygny pizdo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Terrorku ochlon a ty atv nie spam tak " na serwie obowiązuje kultura " Sam nie raz klnales.A do tematu.. Atv za kulture dajesz 1h bo terrorek nie jechał tak ostro.Terrorku wez daj spokój z ta skargą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: BEZ UB ZA SZCZENIACKIE ZACHOWANIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi