dRe4mY 0 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Gram w csa od 6 lat razem w cs go mam około 7000 godzin a w 1.6 koło 1500 godzin mam 17 lat jestem opanowany potrafię dobrze rozmawiać z ludźmi jestem dostępny na tsie , jak chodzi o doświadczenie w byciu adminem byłem 4 razy , 3 razy w cs go , raz w 1.6 . Będe wdzięczny jeśli zostane wysłuchany a tym bardziej przyjęty. Ranga najczęściej był to lem . Pozdrawiam Edytowane 17 Marca 2018 przez dRe4mY 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Brak wzoru. Odrzucam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi