Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 18 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Druid na serwerze New Diablo mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 W ct druid ma wspinanie sie ale w wiekszosci to malo daje proponuje by bo wspinaniu sie mogl podskoczyc w powietrzu bo czasami po prostu nie da sie wspiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Wg mnie tt i ct powinno miec to samo , tego wspinania i tak prawie nikt nie używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Wiem dlatego cos z tym trzeba zrobic bo jest praktycznie bezuzyteczne co prawda zwiekszona szybkosc jest genialna ale te wspinanie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Czyli mam całkowicie usunąć podział na team, bo i tak nie działa to poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 7 minut temu, -_- napisał: Czyli mam całkowicie usunąć podział na team, bo i tak nie działa to poprawnie? Mysle ze zostawić mu tylko ten bonus co ma tt i bedzie wystarczająco dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ja bym do wspinania skok dodal i byloby nawet ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Według mnie powinni się wypowiedzieć gracze co grają tym druidem np. Altair dzisiaj Dobrze wykorzystywał wspinanie po ścianach powinno być pod komeda /drugi do wygrania co chcesz robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Jakbys nie wiefzial ostatnio gralem druifem i mam 20 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No to możecie zachęcić innych użytkowników do wypowiadania się na forum, ponieważ to ułatwi nam podejmowanie decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Chyba !druid a nie !drugi ale jestem na tak. Poza tym w ct druid jest jeszcze szybszy a nie tylko wspiananie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Problemem jest też to, że dodanie nawet modeli, skończyłoby się zapewne problemami z hitboxami i płaczem, a więc ten podział jako tako nie ma sensu jeśli chodzi o wygląd tej klasy, ale samego działania nie określę, bo nie grałem tą klasą jakoś długo, tak więc tutaj wszystko zależy od graczy. Z tym się jeszcze wstrzymam, bo jednak to spora zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Mozna by zmienic chodzenie po scianach na sm_skill i jedyny problem jaki zauwazylem to kiedy wpinamy sie i trafimy na krawedz bo nie da sie nia wejsc, + za 400 many mozna dodac ulepszenia do tego wilkolaka i szkieleta Edytowane 13 Czerwca 2018 przez ckbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 mozemy dodac opcje podobna jak u baala albo lowcy? po wpisaniu komendy druid wybiera nam jaki bonus chcemy miec? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W dniu 28.03.2020 o 21:15, meroo napisał: mozemy dodac opcje podobna jak u baala albo lowcy? po wpisaniu komendy druid wybiera nam jaki bonus chcemy miec? Tak, w nowej wersji zamiast drużyn, będzie menu typu baal/lowca/talic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Priponuje dac mu fiolke za 50 a nie 80 bo klasa z nia jest za op 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ustawiłem na razie 60, by zobaczyć jak to będzie po resecie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PortiZ 219 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Druidem każdy ulepsza HP niektóre osoby osiągają 300hp300HP+Leczenie co sekundę+forma niedźwiedzia (redukcja dmg) moim zdaniem zbyt op - gość dostał 3 heady z mp7...zadało 119HP Proponuje dać nerfa formie niedźwiedzia...redukcja 30% zadawanych obrażeń...bo jednak druid ma być tankiem jak wybiera formę niedźwiedzia. A tank z wysokim damagem jest po prostu zbyt op. Damage Given to "Druid Bialyy" - 184 in 8 hits Player: PortiZ [CSC] - Damage Taken bron: AK47 Damage Given to "Druid Bialyy" - 327 in 6 hits Player: PortiZ [CSC] - Damage Taken ------------------------- Damage Taken from "Druid Bialyy" - 231 in 5 hits bron: AK47 Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez PortiZ 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 jak dla mnie mozna mu dać zamiast 9hp co 3sek 6hp co 3sekundy oraz zmiejszyć reduckje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 9 godzin temu, PortiZ napisał: Proponuje dać nerfa formie niedźwiedzia...redukcja 30% zadawanych obrażeń...bo jednak druid ma być tankiem jak wybiera formę niedźwiedzia. A tank z wysokim damagem jest po prostu zbyt op. Są dwie formy, a mówisz o niedźwiedziu, czyli pierwsza jest zbyt słaba w Twoim odczuciu, więc nie skupiałbym się tak dokładnie na typowym tanku Niedźwiedź powinien mieć też zbity lekko speed, bo przecież to niedźwiedź 4 godziny temu, SharMx1337 napisał: jak dla mnie mozna mu dać zamiast 9hp co 3sek 6hp co 3sekundy oraz zmiejszyć reduckje Nie ubijałbym tego aż tak, ale fakt, z rozwojem ta klasa byłaby zbyt potężna, wiec mogę na razie testowo zejść do 8HP 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi