Burmee 45 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jestem jedynym Baalem na serwerze z wyższym LVLem - odczucia po zmniejszeniu DMG do 1,5x DMG. Zakładając, że gracze mają po 250hp+ ( a są tacy co mają 300+) do tego bind na sklep i kupno FULL HP powoduje, że jeśli BAAL trafi na takiego gracza jest niezmiernie trudno go zabić. A dlaczego? A dlatego, żeby użyć liny trzeba stać nieruchomo co czyni tę postać łatwą zabicia nawet podczas bycia przyciąganym przez linę. Druga sprawa, że jest spora ilość graczy, która potrafi umiejętnie kontrolować postać będąc przyciągnięta przez BAALa. Nie zgodzę się, ze stwierdzeniem, że linka BAAL'a = instakill Przed zmianą gdzie był 2x DMG = HS' z AK = 187 dmg bez żadnego itemu na dodatkowy DMG, runy, adrenaliny (sporo powiecie, ale wbrew pozorom trafienie hs'a na linie nie jest łatwą rzeczą) Po zmianie przy 1,5x DMG = HS' z AK= 143 DMG - porównując to do sytuacji opisanej na początku trzeba co najmniej 3 HSy by zabić gracza. Po trzecie: Nie da się użyć liny z bliskich odległości, co sprawia, że gracze BAALa muszą się trudzić podczas każdej rundy, by pozycjonować swoją postać tak, aby być jak najdalej od przeciwnika i mieć możliwość użycia liny. A gracz, który umiejętnie umie skrócić dystans jest na wygranej pozycji. Moja prośba? - powrót do 2xDMG. W dniu 25.05.2020 o 11:24, Yaahuuu napisał: Jak dla mnie w ogóle trzeba ten dmg zmniejszyć do jakiś 1.3 i dodać to żeby osoba ktora spadła nie dostawala dmg od upadku. sama linka jest mocna, a baal ma jeszcze leczenie i dlatego ta klasa powinna byc w tym przypadku premką/ powinna zostac znerfiona Z upadkiem po "zerwaniu" z liny jestem za, by móc ustawić, by osoba nie otrzymywała DMG. Leczenie wynosi 30hp / 5 sek - przy rozwoju za manę 45 hp / 5 sek ( przy 3 ulepszeniach) - ciężko mi się ustosunkować tutaj - rzadko z tego korzystam, najczęściej ja osobiście kupuje HP ze sklepu, szybszy sposób na regen HP. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Mam rozumieć, że będziemy się tak bawić w kotka i myszkę, tak? xD Wcześniej parę osób pisało by znerfić, czekałem 3 dni i dopiero to zmieniłem Najbardziej mnie teraz rozwala like od @Yaahuuu. Najpierw mówisz by to oslabić to 1.3, a teraz dodajesz pozytywną reakcję osobie, która chce to cofnąć do poprzedniej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 ale ja kazdemu daje taką reakcje XD ale nawet te 1.5 jest za dobre bo linka = instakill nie masz rozrzutu a baal ma wiekszy dmg jeszcze. Jak dla mnie wgl wywalic dodatkowy dmg lub dac rzeby recoil był normalny na lince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi