Fircu 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:Fircu2.Nick admina/gracza który zawinił: Do Większości Adminów FFA3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: -5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): -6.Opis sytuacji: : Witam szanownych Administratorów,Moderatorów i użytkowników. Dzisiaj trochę o Administracji na serwerze [FFA] nie będę wytykał kto gdzie jak i co. Ale można to potraktować jako skarge/ostrzeżenie iż na serwerze są sytuacje banów za Ping w wysokościach godziny czy czasem nie powinny one być max 5 minut ? Wtedy osoba chyba poradzico sobie z tym tak? a nie dawać bana na godzine to samo jest z klatkami także dają bany na godzinę moim zdaniem to głupota te bany powinny być na max 5 minut jako ostrzeżenie . Teraz trochę o powodach banów co to ma być za powód "Ogarnij" itp. Moim zdaniem musicie się wziąść za tą administrację na serwerze [FFA] bo to nie robi się ani śmieszne ani żałosne ja to jedynie moge nazwać głupotą. Na zakończenie tego tematu prosił bym o wypowiedzi Głównych administratorów serwerowni! Dziękuję i miłej nocy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGi 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Popieram. Sam gram na serwerze FFA i widze co się dzieje moim zdaniem jest to lekkie nie porozumienie . Tak jak wspomniał kolega wyżej. Niech administratorzy się wypowiedzą na ten temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 KLATKI - na początku jest zwrócenie uwagi, następnie ban na 5min, jeśli nie skutkuje - wzwyż PING - kick z powodem, ban 5 min, ban 30min+, dla natrętnych wzwyż ... BlazENie powinieneś skarżaćw tym momencie wszystkich. Bo nawet nie wiesz kto daje kicki/bany bo nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 KLATKI - na początku jest zwrócenie uwagi, następnie ban na 5min, jeśli nie skutkuje - wzwyż PING - kick z powodem, ban 5 min, ban 30min+, dla natrętnych wzwyż ... BlazE ja sam dostałem bana za klatki na 1h ale nie miałem żadnych klatek , i nie dostałem ostrzeżenia! -kiedy mam klatki to ja wiem o tym i widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dziś mi napisałeś,jak zwróciłem Ci uwagę że masz klatki : mam ale nic na to nie poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dziś mi napisałeś,jak zwróciłem Ci uwagę że masz klatki : mam ale nic na to nie poradze no tak zgadzam się z tym. ale jak dostałem bana to wtedy nie miałem klatek akurat!!! i temat tyczy się też innych banów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W takim razie ja ci tego bana nie dałem bo daje na 5 min i wraz z powodem. A co do innych banów to bys musiał mieć jakieś dowody czy wyszczególnić adminów bo troche niefair jest napier***ć na wszystkich Miłego weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGi 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jakie dowody myślisz że ktoś będzie zmyślał takie rzeczy kolego sam nie wiesz co mówisz . Ja sam gram większość dnia na serwerze i widziałem te bany ale ss nie robiłem bo mniej potrzebne bynajmnie mi nie są one potrzebne ale chyba jeśli ktoś zakłada taki temat to coś musi się dziać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W takim razie ja ci tego bana nie dałem bo daje na 5 min i wraz z powodem. A co do innych banów to bys musiał mieć jakieś dowody czy wyszczególnić adminów bo troche niefair jest napier***ć na wszystkich Miłego weekendu. ja nie mówię ze ty akurat tylko do nie których co tak robią żeby przystopowali ! Oto mi chodzi, ja na napierd***m na wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 igi nie zrozumiales mnie. Nie miałem na myśli tego, że ktoś zmyśla ... Tylko, że nieładnie jest wrzucać wszystkich do jednego worka. I zakładając temat dobrze by było jakby wiedzial kto co i jak.a tak apropo HLTV jest na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://myndos.unixstorm.org/DD2/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGi 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://myndos.unixstorm.org/DD2/ban_list.php to wszystko wiadomo kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 1. Nie masz żadnych dowodów że bany na 30 min leciały bez ostrzeżeń. 2. O ogarnianiu Admina ty nie powinieneś się wypowiadać ponieważ sam nie ogarniasz i bawisz się adminem na DR. 3. Ban na 5 min lub kick jest jako ostrzeżenie ale jeśli gracz wraca po 5 min z takim samym pingiem to dostaje bana dłuższego proste... 30 min lub 1. h to nie perm... 4. Blaze i Fircu po warnie. To skarga nie rozmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przedstaw konkretne dowody w postaci np demka... bo na słowo nic nie ma.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi