HsFataL 7 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Witam , chciał bym zgłosić występujące na serwerze już od jakiegoś czasu lagi.Nie są to lagi że zatrzymuje serwer czy coś tylko ścinki trwające pół sekundy,strasznie irytują i wpływają na rozrzut broni czyli najgorsze.Na początku myślałem że tylko ja mam lagi ale widzę że dużo osób poza mną tez ma tu lagi a na innych serwerach patrzyłem i tam jest wszystko dobrze.Wydaje mi się że jest to przez zbyt dużą ilość pluginów wiec usuniesz pare niepotrzebnych pluginow nefju i powinno być wszystko git. Jak w złym dziale napisałem to przenieście bo nie wiedziałem za bardzo gdzie napisać Edytowane 21 Marca 2018 przez HsFataL DDoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jak widać ogólnie zajebisty opiekun, w ch** aktywny i odpowiada na posty, tak samo admini, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Godzinę temu, orzeł napisał: Jak widać ogólnie zajebisty opiekun, w ch** aktywny i odpowiada na posty W dniu 21.03.2018 o 05:36, HsFataL napisał: Nie są to lagi że zatrzymuje serwer czy coś tylko ścinki trwające pół sekundy,strasznie irytują i wpływają na rozrzut broni czyli najgorsze Niestety w tej chwili nie jestem tak aktywny jakbym chciał być, lecz sprawą już się zająłem natychmiastowo. Zostały już podjęte kroki w celu naprawienia tego bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi