HsFataL 7 Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Witam , chciał bym zgłosić występujące na serwerze już od jakiegoś czasu lagi.Nie są to lagi że zatrzymuje serwer czy coś tylko ścinki trwające pół sekundy,strasznie irytują i wpływają na rozrzut broni czyli najgorsze.Na początku myślałem że tylko ja mam lagi ale widzę że dużo osób poza mną tez ma tu lagi a na innych serwerach patrzyłem i tam jest wszystko dobrze.Wydaje mi się że jest to przez zbyt dużą ilość pluginów wiec usuniesz pare niepotrzebnych pluginow nefju i powinno być wszystko git. Jak w złym dziale napisałem to przenieście bo nie wiedziałem za bardzo gdzie napisać Edytowane 21 Marca 2018 przez HsFataL DDoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jak widać ogólnie zajebisty opiekun, w ch** aktywny i odpowiada na posty, tak samo admini, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 16:30, orzeł napisał(a): Jak widać ogólnie zajebisty opiekun, w ch** aktywny i odpowiada na posty Rozwiń W dniu 21.03.2018 o 04:36, HsFataL napisał(a): Nie są to lagi że zatrzymuje serwer czy coś tylko ścinki trwające pół sekundy,strasznie irytują i wpływają na rozrzut broni czyli najgorsze Rozwiń Niestety w tej chwili nie jestem tak aktywny jakbym chciał być, lecz sprawą już się zająłem natychmiastowo. Zostały już podjęte kroki w celu naprawienia tego bledu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi