KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Proszę o wgranie pluginu LuciaHallucination ... Wiecie dobrze ze są różne wspomagacze typu anti ss . a ten plugin pomorze walczyć z cziterami Filmik jak to wygląda a o to linki do pobrania http://www4.zippyshare.com/v/88575755/file.html KOMENDA; bind "klawisz" "luciaToggle" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Plugin według mnie słaby. Był na 1 serwerze na którym miałem admina i nie za bardzo pomaga. Esp jest dużo lepsze i w zupełności wystarcza. ja na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Admini mają ESPJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi