Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Witam was w kolejnej edycji Q&A! Na wstępie pragnę tylko poinformować, że regulamin uległ zmianie, więc prosiłabym o zapoznanie się z nim Mam nadzieje, że pokażecie kolejny raz dużą aktywność i że będziecie się przy tym wyśmienicie bawić! Jeszcze krótka informacja - mam nadzieje, że wkrótce ktoś zgłosi się na rangę redaktora, do tej pory ja będę się zajmować kącikiem, a przede wszystkim Q&A. Ze względu na to, że ponownie ja rozpoczynam tę zabawę, pozwoliłam sobie wytypować pierwszą osobę Pierwszą osobą jest: @Shino Ze względu że temat jest założony wieczorem, czas na zadawanie pytań macie do soboty. Przy każdej kolejnej osobie, pytania będą zadawane od poniedziałku do piątku Miłej zabawy! Edytowane 26 Marca 2018 przez Shino 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 [P] Kiedy browar ? [P] Jak tam zdrówko? [P] O właśnie a kiedy go Kebab? [P] Dawaj lecimy Holandia trip co ty na to? [P] Lubisz pierogi????? [P] Siedziałeś kiedyś nachlany na ts? Bo jak ostatnio gadaliśmy to słabo kontaktowałeś XD [P] Jaka ty szkoła? WSRH XD? [P] Weź kiedyś utkaj na ts ok? XD [P] Będziesz w końcu w tej Wawie? [P] Słyszałem, że nie tylko w Cs będziesz strzelał głowy to prawda ? lmao 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 [P] No hejcia Krystianku [P] Kiedy znowu się widzimy? [P] Kiedy na piweczko, wódeczkę itp itd? [P] Tęsknisz chociaż trochę za mną? [P] Dalej mam Ci stawić fryteczki? [P] To prawda, że lecimy do Wawki? [P] Czemu cały czas jesteś nawalony? [P] Pierogi ruskie są najlepsze, prawda? [P] Cieszysz się, że dalej mamy kontakt? [P] Jak zdrówko? [P] Czemu jesteś taki cwany? [P] WEŹ W KOŃCU UTKAJ I BĄDŹ GRZECZNY, ok? [P] Wiesz o tym, ze jesteś słaby? [P] Nie no, kocham Cie, zapamiętaj ok? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 [P] Dlaczego ty taki zielony jesteś? [P] Kochasz Magde? [P] Kochasz mnie? [P] Kiedy w końcu wyskoczymy na balety? [P] Co lubisz jeść najbardziej ? [P] Wiesz czemu jesteś taki słodki? [P] Kiedy w końcu zbajerujesz Werke? [P] Czy byłem dobrym pomagierem na JB? [P] Jak oceniasz swoją prace (w życiu, 1/10 albo nisko, średnio, wysoko lub zależnie)? [P] Czy pierogi Werki są dobre? [P] Kraszujesz Zygusia? [P] Co najczęściej pijesz? [P] Boisz się ciemności i musisz odpalać lampke jak śpisz? [P] Każdy cie klepie jak chce? [P] Będziesz brał większość ilość wiagry żeby porozmawiać (XD)? [P] Czy Magda i Werka zrobiły na tobie fast attack i leżałeś? [P] Usuniesz mi tego warna? xD [P] Wiesz że ja cie kc słoneczko c nie? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 [P] Wiesz, że wygrywasz w biznes tylko dzięki mnie? [P] Kto jest najlepszym partnerem w biznesie? [P] Dlaczego kłamiesz, że jesteś lepszym moderatorem? [P] Ulubiony alkohol? [P] Z kim się najlepiej dogadujesz na forum? [P] Kto według Ciebie najbardziej przyczynił się do rozwoju forum? [P] Uważasz, że jestem wredna? [P] ? [P] Kto ma najlepszy gust muzyczny na forum? [P] Tytuł ostatniego filmu, który oglądałeś? [P] Czy podczas odpowiadania na te pytania słuchasz muzyki? [P] Jeśli tak, to jakiej? [P] Co sądzisz o feministkach? [P] Co sądzisz o aborcji? [P] Co sądzisz o homoseksualistach? [P] Jak bardzo mnie lubisz? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Pytania na ostatnią chwilę. Aaa nie czekaj, wgl nie ma już teraz możliwości xD [P] Czy praca ze mną jest uciążająca? [P] To kiedy się widzimy? [P] Czy warto było szaleć tak? [P] Po co? Po co? Po co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi