Essa 4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 1. Twój Nick: Essa 2. Nick admina/gracza który zawinił: Grotku$ 3. Admin/Gracz : Gracz 4. Data i godzina: 2-3 minuty temu 5. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Ss http://tinypic.com/r/slh6k2/6 6. Opis sytuacji: Było to na Mapie Biber gracz Grotku$ zapytał się graczy którzy byli w Ct czy dadzą się zabić ja odpowiedziałem do graczy Ct żeby się nie dawali ponieważ gracz Grotku$ też się nie daję i po chwili zaczął mnie wyzywać. Była jeszcze jedna sytuacja że gracz Grotku$ uciekł z TT i na jego miejsce wszedłem ja. Proszę o ukaranie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Idiotyczna skarga, ponieważ ten ban nie będzie nawet na 1hJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi