MacieK. 1 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: MacieK. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard 3. Nick oskarżonego; FreshMan 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:108931488 33:56 55 0 active 196608 5. Data i godzina zdarzenia: 29.03.2018. 6. Mapa: jb_moutainminecraft_v5 nw jak się pisze ale 7. Opis sytuacji: 1. Jeden z tt zbuntował się YoungSasha pytając się FreshMana co ma zrobić ten napisał mu żeby dał zabawe dal tt . Była to już 4 zabawa ja będąc w ct z Sasha mówiliśmy że to 4 zabawa ale FreshMan dalej mówił że zabawa dla tt. Jest toksycznym guardem wyzywa graczy grających na serwerze jb. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Świadkowie 9. Wynik/numer rundy/czas: 10:16 może wczesniej Edytowane 29 Marca 2018 przez MacieK. 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wydaje mi sie że skarga jest bez sensu Skoro FreshMan nie wiedział że jest 4 zabawa a mu pisaliscie to i tak nie jest dla mnie aż tak duże przewinienie , aby pisać skarge 21 minut temu, MacieK. napisał: 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Świadkowie Demo , Screeny są ważne w takich sytuacjach Świadkowie mogą kłamać chyba że dodadzą dowody w postaci screenów , demo Freshman wcale od dostania sie na guarda nie jest toksyczny z tego co widze na serwerze. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Proszę o dołączenie demka i wyniku/numeru rundy/czasu od którego zaczyna się przewinienie guarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucek 45 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 1 godzinę temu, F1kSu napisał: Wydaje mi sie że skarga jest bez sensu Skoro FreshMan nie wiedział że jest 4 zabawa a mu pisaliscie to i tak nie jest dla mnie aż tak duże przewinienie , aby pisać skarge Kilka tygodni temu KonWoy pozmieniał kilka rzeczy. Między innymi to,że nie mamy "wierzyć" graczom nawet na u@ i wszystko musimy sami sprawdzać. Skoro Freshu miał pewność,że nie było 3 zabaw to on jest z administracji i go się słuchacie. Co w tym trudnego? Jeżeli było inaczej to śpiesz się z demkiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creativity 113 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Jezeli napisał to na normalnym czacie zeby dał zabawe to nie rozumiem o co ta spina równie dobrze mógłby powiedzieć twoim kolegom ze dostałeś bana za bezsensowne skragi (bo mógłby skłamać i nikt nie powinien spinac) i wyszło by na to samo rozumiem,jeżeli by to było na $ bo nie mógłby wtedy kłamać ale z tego co mówił FreshMan - nie było tak pozdro xd Edytowane 29 Marca 2018 przez Creativity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Autor skargi prosił o usunięcie. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi