CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wiek: 22 Ilość spędzanego czasu na forum?: 88d 16h 15m 26s Doświadczenie na podobnym stanowisku: Gazetka szkolna w gimnazjum Dział który najbardziej ci odpowiada: Na wielkim ekranie Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ postanowiłem aktywnie działać w dziale recenzji. Lubię filmy, obejrzałem ich duże ilości a teraz chciałbym się trochę o nich dowiedzieć właśnie pisząc recenzje. Ponadto nie ma redaktorów, może tymbarkowa kieeedyś ale od 13 marca cisza Nawet nie ma kto mi recenzji zaakceptować. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Porządek w działach. Nauczyłbym ludzi jak interpretować słowo recenzja bo tego nazwać recenzją nie można, to tylko opis filmu. Chciałbym wprowadzić recenzje na troszkę wyższy poziom bo niektóre kuleją. Link do 3 Twoich prac: Dwie jak do tej pory xD Ale w planach kilkadziesiąt bo tyle było świetynych filmów. 10 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jestem na nie. 1. Według mnie, to jest całkowity bezsens przyjmowanie ciebie jako redaktora, tylko na jeden dział i to tym bardziej jest dział, w którym każdy użytkownik może pisać recenzję. 2. Szczerze, to mógłbyś chwilę poczekać z tym podaniem i napisać jeszcze z 2-4recenzję, a nie robisz tak, że dajesz dwie pracę(a jest jasno napisane, że mają być 3 i praca jeszcze dana z 2015roku...) i być może liczysz na to, że "a może przyjmą bo redaktorów nie ma"( Ja tak na to patrzę i w sumie nie zdziwię się, gdy cie serio przyjmą). Sam napisałeś, że dopiero postanowiłeś aktywnie działać w dziale recenzji i Od razu lecisz na redaktora, po co? Oprócz tych podpunktów z "Co chciałbyś wnieść jako Redaktor" to ja tego nie rozumiem. Po kolorek, po to żebyś mógł od razu sobie recenzję akceptować? Nie kumam, serio. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Mogłeś poczekać trochę z tym podaniem, bo dopiero wróciłeś. Mimo to, jestem na tak. Każdy kto zna Ciapatego wie, że zawsze wywiązywał się dobrze ze swoich obowiązków. Redaktorów brakuje, a uważam, że jest on idealnym kandydatem na to stanowisko. Powodzenia! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 No niby są jakieś zasady, ale jak ktoś oferuje pomoc na rzecz sieci, to głupio odmówić i wypominać, że dana osoba co dopiero wróciła i już chce jakąś rangę, dla mnie to bzdura, skoro Seba ma chęci do rozkręcenia działu to dlaczego by to odrzucić tym bardziej, że nikt go o te podanie go nie prosi, tylko piszę sam od siebie. Ja jestem na Tak i mam w nosie to czy dopiero wrócił czy nie, kącik stał pusty przez parę mies do czasu przybycia Kingi... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ile razy trzeba powtarzać że wymagania i ten okres 'próbny' aktywnego udziału w życiu forum jest skuteczny wyłącznie dla nowych użytkowników, których nikt nie zna i muszą się wykazać aby ktoś mu dał range, logiczne. Sebe już znamy, więc nie ma gadania że dopiero co wrócił, bo wywiązywał się zawsze świetnie , nawet nie mając rangi pisał poradniki stosowane do dzisiaj, i zaznaczam że nie powstały inne zamienniki. Lift - nawet jedno działowa aktywność wychodzi na plus w poruszaniu tego forum, forum tego co prawie nie tętni życiem, może zachęci kilku kinomaniaków do rejestracji i udziału w jego życiu. Jestem za mrówką 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Może i ja się wypowiem. Jestem jak najbardziej na tak aczkolwiek mam nadzieje że zajmiesz się nie tylko recenzjami ale też całym kącikiem. Tak jak juz ktoś napisał recenzje może napisać każdy i nie potrzeba do tego rangi, a kącik potrzebuje świeżości ;3 Posiadałes juz jakieś rangi na forum i z tego co wiem nie było z Tobą problemów, dobrze się wywiązujesz ze swoich zadań Na tą chwile nie ma żadnego redaktora (moja ranga jest chwilowa) więc tym bardziej będziesz musiał się wykazać w całym kąciku, co mam nadzieje nie przeraża Cię Ode mnie masz taaak ^^ Przepraszam za błędy, pisane na telefonie xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Jestem jak najbardziej na Tak! Dlaczego? Brakuje redaktorów(mimo, że jest Kinga, to i tak sądzę, że kolejna para rąk się przyda do pomocy) Masz chęci oraz chcesz pomóc przy rozkręceniu kącika. Sądzę, że można dac mu szansę, bo z wcześniejszych rang które miałeś, wywiazywales sie bardzo dobrze. Wybaczcie za błędy jeśli jakieś były, ale pisze na telefonie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ogólnie to jestem na tak, ale od podania nie pojawiło się już nic. Masz tydzień na pokazanie jeszcze jakiejś perełki. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jestem na tak znam rozmawialem wporzadku gosc, co mial zrobic to zrobil jest dlugo , sa checi Martwi mnie to RBR ale przymkne oko , Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi