Deska 37 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) 1. Nick: ajs/1337 2. Imię:Oskar 3. Wiek: 17 rocznikowo 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/782669 8. Parę słów o sobie **: miły, pomocny i z duzym doswiadczeniem. Chęć rozwijania pasji i umiejętności. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: posiadam duze doswiadczenie w tej roli, chec pomagania innym i doskonalenie swoich umiejętności- jak i w grze jak i w administratowaniu. 10. Steam_ID: http://steamcommunity.com/id/tonieice/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dni robocze- 2h, weekend-3 do 6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze-17-22, weekendy 9-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1600h, 2 lata 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 30 Marca 2018 przez TenAjs. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wiek + SB + Mikro + Staż + Jestem na tak Pozdrawiam Geniuse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jestem na tak. * Jesteś dosyć aktywną osobą, udzielasz się na serwerze oraz utrzymujesz kulturę osobistą na wysokim poziomie. * Wiek potrzebny do pełnienia roli masz, * Staż w cs masz i ogarniasz grę, * Umiejętności posługiwania się sb posiadasz, więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam, Peter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baandiT 28 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Wiek ok , sb ok, staż ok , micro masz, nie widziałem też złego zachowania z twojej strony. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Widać Cię często na serwerze, nie ulegasz prowokacji ze strony innych graczy, idzie się z tobą dogadać, sb i staż też na +. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contezz 12 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Na tak, gracz o nie nagannej opinii, komunikatywny, aktywności też na plus, długo grasz w tą grę więc co nieco o tym wszystkim wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Napisz do mnie na pw ze steam id. Przyjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi