s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Witam serdecznie! Tak jak widać po nazwie tematu, w końcu odbędzie się długo wyczekiwany turniej! Pamiętajcie, że został on zorganizowany dla osób chętnych oraz dla zabawy! Wszystkie informację dotyczące konkursu, będą poniżej oraz dodawane, jeśli będzie taka potrzeba. PIERWSZE MIEJSCE ● PSC *cena zostanie podana niebawem* podzielone na 5 osób ● VIP miesiąc na serwerze DRUGIE MIEJSCE ● VIP na 2 tygodnie TRZECIE MIEJSCE ● VIP na tydzień DRUŻYNA PIERWSZA Maus schab PIOTR_xD OptimusPrim Wasyl25 DRUŻYNA DRUGA KENTAKI KURCZAKI kikikeke matiii CHADA PROKURATOR benzema DRUŻYNA TRZECIA Shino Zyguś Ghost Rider Ojdoss Miszejla. DRUŻYNA CZWARTA promistrz e v i l gicik krzys rolooo T0scik DRUŻYNA PIĄTA CreW_ kolano lokiec diil Fox28081995 Klapouchy DRUŻYNA SZÓSTA KarabineK Gibs Bilej santos najslabszy' Ważne informację: ● Grana będzie tylko i wyłącznie mapa DD2!● Turniej rozpocznie się nożówką, po której wygrana drużyna, wybiera stronę tt lub ct! ● Każdy mecz, będzie się odbywał do dwóch wygranych! ● Jeżeli w mapach jest remis, grana jest 3 mapa! DATA DOTYCZĄCA PIERWSZYCH MECZY ZOSTANIE NIEBAWEM DODANA *oczywiście, do ustalenia z drużynami* JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ PYTANIA ZAPRASZAM NA PW! Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Wercia. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) PIERWSZY MECZ DRUŻYNA PIERWSZA-DRUŻYNA TRZECIA (16:1, 16:12) Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Wercia. 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 DRUGI MECZ DRUŻYNA DRUGA-DRUŻYNA PIĄTA (16:3, 16:10) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 TRZECI MECZ DRUŻYNA CZWARTA-DRUŻYNA SZÓSTA (16:6, 16:10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Chyba każdy już chyba zapomniał o tym turnieju, ale ja przypomnę xD. Oficjalnie zamykam turniej. Kto wygrał? - Nikt. Nagrody? - Nie ma. Czemu turniej nie został zakończony? - Nie do mnie to pytanie, Ja też próbowałem uzyskać odpowiedź - Nie uzyskałem. Czy będzie kiedyś jeszcze turniej? - Jeśli znajdą się gracze i środki to oczywiście. Mimo że to nie ja odpowiadałem za ten turniej i nie muszę tego mówić to przepraszam za wszelkie komplikacje i niedociągnięcia. Mam nadzieje, że gdy dojdzie jeszcze raz do takiego turnieju będzie on lepiej zorganizowany. Dziękuje Zamek #Edit Czemu turniej nie został zakończony? - Brak kontaktu z osobami z innych drużyn, Kto wygrał? - Niby wychodzi na to, że drużyna pierwsza (moja xD) wygrała walkowerem, ale mniejsza z tym. Nagrody? - Nie ma Czy będzie kiedyś jeszcze turniej? - Jeśli znajdą się gracze i środki to oczywiście. I w sumie tyle, pewne rzeczy się wyjaśniły, wiado na steam nie zawsze dociera więc uważajcie xD Edytowane 22 Czerwca 2018 przez PIOTR_xD 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Tak jak pisał Piotr wyżej, osoby z przeciwnej drużyny nie dawały znak życia, wiec, po protu uznałam, że zakończę turniej, ale kiedy dostałam wiadomość od Piotrka, nie wiem z jakich powodów, nie wysłano mi wiadomości do niego, a napisałam wyraźnie, że turniej po prostu zostaje zamknięty. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi