Shino 1 881 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Dzięki za pytanka, cieszę się, że tak mało, bo jestem leniwy ostatnio XD! Lecimy. @Peter [P] Kiedy browar ? [O] Kiedy tylko wpadasz do Kato [P] Jak tam zdrówko? [O] Lekka poprawa, ale nadal średnio, przeciwbólowe trzymają mnie przy życiu xD [P] O właśnie a kiedy go Kebab? [O] Po piwerku, albo przed, jak chcesz XD [P] Dawaj lecimy Holandia trip co ty na to? [O] Holandia trip droga [P] Lubisz pierogi????? [O] Kto nie lubi??? [P] Siedziałeś kiedyś nachlany na ts? Bo jak ostatnio gadaliśmy to słabo kontaktowałeś XD [O] Nachlany nigdy, jak wracam nachlany do domu to idę do wyra, po browarku, albo po kilku to inna sprawa, bo się zdarzyło. [P] Jaka ty szkoła? WSRH XD? [O] Mechatronika [P] Weź kiedyś utkaj na ts ok? XD [O] Nigdy, ok? XD [P] Będziesz w końcu w tej Wawie? [O] A kiedy chcesz, żebym był? [P] Słyszałem, że nie tylko w Cs będziesz strzelał głowy to prawda ? lmao [O] Kto Ci takie tajne info podaje lol @Wercia. [P] No hejcia Krystianku [P] Kiedy znowu się widzimy? [O] Kiedy tylko chcesz [P] Kiedy na piweczko, wódeczkę itp itd? [O] W weekendzik [P] Tęsknisz chociaż trochę za mną? [O] No trochę się nie widzielismy [P] Dalej mam Ci stawić fryteczki? [O] Zawsze możesz jak dla mnie [P] To prawda, że lecimy do Wawki? [O] KIEDY? [P] Czemu cały czas jesteś nawalony? [O] AHA [P] Pierogi ruskie są najlepsze, prawda? [O] SOM [P] Cieszysz się, że dalej mamy kontakt? [O] Cieszę [P] Jak zdrówko? [O] Średnio, ale Ty wiesz [P] Czemu jesteś taki cwany? [O] Czemu cwany, proszę wyjasnić! [P] WEŹ W KOŃCU UTKAJ I BĄDŹ GRZECZNY, ok? [O] Nie. [P] Wiesz o tym, ze jesteś słaby? [O] Wiem, no i?? [P] Nie no, kocham Cie, zapamiętaj ok? [O] Dobrze bejb, ja Ciebie też @Meduza [P] Dlaczego ty taki zielony jesteś? [O] To od zielska [P] Kochasz Magde? [O] Bardzo lubię [P] Kochasz mnie? [O] Nie [P] Kiedy w końcu wyskoczymy na balety? [O] Z Tobą każdy balet jest nasz [P] Co lubisz jeść najbardziej ? [O] Kebaby XD! [P] Wiesz czemu jesteś taki słodki? [O] Nie... xD [P] Kiedy w końcu zbajerujesz Werke? [O] Ona już jest mojaa [P] Czy byłem dobrym pomagierem na JB? [O] Jednym z lepszych [P] Jak oceniasz swoją prace (w życiu, 1/10 albo nisko, średnio, wysoko lub zależnie)? [O] Aktualnie nie pracuję, znaczy jestem zatrudniony, ale nie pracuję przez zdrowie. Jak oceniam tę robotę? Przez rok pracy udalo mi się dosyć wysoko zajsc w szczeblu firmy, zyskując zaufanie każdego, jak na swój mlody wiek w tej branży. Polubilem to co robię, ale na pewno nie jest to moja praca życia, więc takie 8? [P] Czy pierogi Werki są dobre? [O] Nie jadlem, ale wisi mi alko, fryteczki, ciasto i pierogi [P] Kraszujesz Zygusia? [O] Jego kraszuje życie [P] Co najczęściej pijesz? [O] Herbatę, wodę i soki xD [P] Boisz się ciemności i musisz odpalać lampke jak śpisz? [O] Wolę ciemnosć, lepiej się czuję w nocy [P] Każdy cie klepie jak chce? [O] Tylko wybrańcy [P] Będziesz brał większość ilość wiagry żeby porozmawiać (XD)? [O} XD? [P] Czy Magda i Werka zrobiły na tobie fast attack i leżałeś? [O] Nie, ale się boję jak o tym teraz mówisz [P] Usuniesz mi tego warna? xD [O] NIE XD Zaslużony [P] Wiesz że ja cie kc słoneczko c nie? [O] Ja Ciebie też misiaczku c nie @Kasia! [P] Czy praca ze mną jest uciążająca? [O] Nigdy nie byla, nie wymienilbym Ciebie na nikogo innego. [P] To kiedy się widzimy? [O] No ostatni raz widzielismy się bardzo krótko, więc trzeba to szybko powtórzyć, kiedy tylko nadarzy się okazja [P] Czy warto było szaleć tak? [O] Zawsze warto jest trochę poszaleć XD [P] Po co? Po co? Po co? [O] Na co? Na co? Na co? XD Nominuję @Kasia!, weźcie ją pognębcie, bo zasłużyła! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Czemu zawsze Wam te spoilery sie psują, wtf ?¿ Ulany jakies jesteś... Nie no, kc @Wercia.Bo źle czyta zamknięcia spoileru w bbcodzie, powinno czytać najbliższe zamknięcie i otwarcie xD Edytowane 31 Marca 2018 przez Shino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi