Inverse 3 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 1. Nick: Inverse 2. Imię: Marek 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe: classicffa.gameme.com/playerinfo/802999 8. Parę słów o sobie: Mam na imię Marek i mieszkam w niemiecko-polskim mieście, gdzie w Niemczech skończyłem liceum. Znalazłam pracę po niemieckiej stronie, a w wolnym czasie poza graniem w csa chodzę na treningi siatkówki lub typowe wypady ze znajomymi. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Społeczność na cs-classic ma fun z gry i prowadzi nieprzeciętną atmosferę. Tą właśnie atmosferę niszczą cheaty oraz ludzie uprzykrzający innym grę w każdy inny sposób, których jako admin chciałbym jak najszybciej się pozbywać. Aktywni gracze z ostatniego okresu kojarzą mnie, a ja sam aktualnie jestem w top1 na serwerze :). Lubię pracę w grupie, mam dłuższy staż cs:go i uważam, iż jestem lubiany przez część graczy, która komunikuje się z innymi. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:70172566 | steamcommunity.com/id/invversse/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godziny dziennie, weekendami więcej 12. W jakich godzinach grasz?: Dni robocze 18-24 | Weekendami i w trakcie świąt różnie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2700h 13. Czy posiadałeś już admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Przykładny gracz, spokojny. Jakby to był Euro truck simulator a nie cs to by pewnie spędzał godziny na przeprowadzaniu staruszek przez jezdnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Na pewno jest doświadczonym graczem, czesto widze jak siedzi na serverze, spokojny i umie zachowac zimną glowe. Jestem na tak/ ajs Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez TenAjs. błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jestem na TAK Spoko gracz i serwer potrzebuje więcej adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, chciałam się przedstawić, bo pana nie znam. To, że napisałeś do mnie na steam z pytaniem czy możesz pisać podanie, nie oznacza, że je przyjmę. Mamy tu zasady których przestrzegam bardziej lub mniej, jednak są też stałe które są mocno przestrzegane. Po 1: osoba składająca nie namawia do wypowiedzi pod podaniem. Po 2: trzeba grać minimum dwa tygodnie, abyś został zapamiętany. 4 dni po kilka h, nie oznacza od razu, że jesteś rozpoznawalny. Po 3: reset był 1, także grając po kilka h, można nabić topkę. Zapraszam za tydzień, bez namawiania do wypowiedzi ludzi z serwera i z dłuższym stażem na serwerze. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi