SprinTgo 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 1. Twój Nick SprinT 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Admin 3. Nick oskarżonego Muka 4. Steam_ID oskarżonego http://steamcommunity.com/id/xasdadsa 5. Data i godzina zdarzenia 03.04.2018 ~00:20 6. Mapa eldorado 7. Opis sytuacji Admin dał bana 10 minut" powód uciekanie przed perkiem" Gracz zabił się komendą kill, nie uzasdniając tego. Takiego punktu w regulaminie nie widzę;) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Screen załączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Pytałem o to opiekuna i to on kazał za to banować.Jeśli ktos ma fale smierci a ty na respie killa wpiszesz to mamy prawo dac za to bana. Zawsze gdy ktos krzyczy fala jest to ja jako admin informuje graczy ze kto sie zabije otrzymuje bana Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez Blix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinTgo 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ale blix, tak na chłopski rozum, jeśli nie ma tego nigdzie napisanego i dajmy na to 10 osób wpisze w jednej rundzie to 10 osób ma od razu dostać bana bo nie weidzą? Nie lepiej ostrzeżenie? Wpiszcie to w regulamin i będzie się do czego odwołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Mówiłem już kilka razy gracze jak i admini nie mają prawa wpisywać w konosli "kill" ponieważ jest to zabronione mimo iż nie ma tego w regulaminie ponieważ jest to unikanie perku a ja zabroniłem tego jeżeli nie ma potrzeby używania tej komendy to nie macie prawa jej używać a potrzeba jest tylko wtedy gdy np.Zablokujesz sie w teksturze lub ktoś cie zbuguje w minie także skarge odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi