|MajK| 94 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1. Twój Nick: MajK (✌゚∀゚)☞ 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Proszę czekać 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:153455840 17:45 55 0 5. Data i godzina zdarzenia: 3.04.2018 godz. ok. 19:00 6. Mapa: ba_jail_canyondam_go 7. Opis sytuacji: Gracz grający już dłuzszy czas na serwerze, postanowił wejść do ct i zacząć zabijać tt bez powodu. Gracz nie znająć regulaminu często wchodził do ct. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_canyondam_go-1522774500-1522777440.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: początek rundy 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Gracz na kilku poprzednich mapach wchodził do ct i popełniał wiele błedów których w ct po prostu nie powinno się popełniać np. Gracz @Kappa powiedział że wybierze pojedynek na kosy a prosze czekac zaczął go bić z kosy w plecy bez wybranego pojedynku - mapa minecraft @Medve od tego masz !zabawa Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sklejek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdecydowanie jestem za zbanowaniem tego użytkownika Proszę czekać po wejściu do drużyny CT często bugował graczy przez co byli zmuszeni wpisać ''kill'' w konsoli. Nowi gracze na serwerze czasami proszą o wytłumaczenie zabawy w którą będą teraz grać a Proszę czekać odpalał zabawe w nieoczekiwanym momencie nie wytłumaczając o co w niej chodzi @Sklejek Ale nie chodzi o takie zabawy tylko takie na mapie ;/ Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Medve 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MajK| 94 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak własnie byłem w tej sytuacji, w której mnie zbudował w autku i nie chiał wpisać killa, mimo że miałem wardena i to on mnie zbugował. :/ Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez |MajK| 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Proszę czekać otrzymuje bana na CT oraz bana na 8h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi