Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A więc siedzę sobie na kompie no odświeżam forum patrze prośba o UB wchodzę pobieram a tu CENZURA sami pobierzcie i zobaczcie hehehee http://www.speedyshare.com/eVhkT/Pulpit.rarJeszcze link do tematu! http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=18800&sid=bc5a6147baa9b4db1c87e525b070adcf#18800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Widziałem ;d Koleś prze agent jest xD ;d;d;d;d hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 haha , tokio drift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 hahaha ! widocznie nie wie że jak ma wspomagacze to ss'ów się nie wrzuca ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hahaha,żeby takie ssy wrzucic to już trzeba miec nie pokolei w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Bez kitu, trzeba być ewidentnym noobem, żeby coś takiego wrzucić na forum ;D Na serio, po prostu nic nie widać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To trzeba być naprawdę głupim, żeby coś takiego wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 No prze łeb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hahha, jak koledzy wyżej, takie ssy to trzeba mieć naj***e w bani ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 haha ! niezły typek z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miculex. 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 hehe może myslał ze nie zauważysz nie no wiocha naprawde haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ciekawe gdzie mózg zgubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja tam nic nie widzę, nie wiem o co wam chodzi i co w tym śmiesznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Grambezbutow, te takie kwadraciki ! czerwone i niebieskie to AIM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Schabusss , to było w ironi no ale koleś niezły ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jestem tego samego zdania co Grambezbutow, nie wiem co wy w tym śmiesznego widzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi