Fidram 26 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nick : FidramLink do SSów : Brak... Admin nie zrobił mi ss a powód żebym je wrzucił... Proszę sprawdzić logi. Nigdzie w folderze nie mam tych ss. W wyszukiwarce jak próbowałem znaleźć to też nic nie ma... Proszę sprawdzić logi i proszę o ub. To jakieś nieporozumienie. Wrzucałem już ss i były czyste i tym razem też by tak było.Wycinek z konsoli : [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na forum'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '83.26.7 Serwer : PROCOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dostałeś bana za wchodzenie za AB przed wrzuceniem ss'ów. // Banned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi