Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Hejka! Spóźnione odpowiedzi, ale są! Miłego czytania. Tak wiem, nie jestem za bardzo into te spoilery. Nadal xD @Miszejla. 1. Ubierasz się zgodnie z modą czy masz własny styl? [O] Nigdy, zakładam tylko to w czym wyglądam dobrze i się czuję. Czasami coś "modnego" dodam do ubioru. 2. Nosisz skarpetki w jednym kolorze czy częściej we wzorki? [O] Częściej jednokolorowe. 3. Nosisz kapelusze? [O] Nie 4. Wstydzisz się czegoś? Jeżeli tak to czego? [O] Tego nie powiem! 5. Z kim mieszkasz? [O] Z rodzicami, jednak jeszcze w tym roku mam plany się przeprowadzić. 6. Opiszesz siebie w 3 słowach? [O] Ja, I, Moi 7. Jaki jest sens życia? [O] Kurczeee, trudne pytanie, ale chyba życie. 8. Masz jakiś fetysz?;D [O] Tego też nie powiem! 9. Gdybyś mogła być jedną osobą z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kim byś chciała być i dlaczego? [O] Wonder Woman, bo jest odważna i takie tam, ogólnie ma świetny charakter. 10. Gdybyś mogła mieć życie jednej osoby z bajki/filmu/serialu/gwiazdy to kogo życie mogłabyś mieć i dlaczego? [O] Up! 11. Pozdrowisz mnie? [O] Serdecznie pozdrawiam! 12. Dlaczego dlaczego? [O] Po co? Po co? Po co? 13. I ostatnie... Twoja ulubiona emotka to..? @krzychux 1.Jak z Damianem Kasia ? [O] A dobrze 2. A Wasza Córcia bedzie miala na imie Basia ? [O] Nie wiem, jeszcze się nie zastanawialiśmy. 3. a Moze po mamie Kasia? [O] Na pewno nie, za dużo tych Kasiek by Damian miał xD 4 .a może Jasia? [O] No nie wiadomo. 5. Jak z Damianem zyjesz? [O] Powtórzyłeś się! 6. A 3 litry wody dziennie pijesz? [O] Nie, 7. a moze cos szyjesz? [O] Nie 8.Jak zdroweczko u Ciebie? [O] No mogło być lepiej, ale stabilnie. 9.Zimno tak u Cb? [O] Cieplutko 10.Dlaczego matematyka jest taka trudna? [O] Nie wiem, ale tez nie lubię. 11.a Dlaczego ustny z Angielskiego tez ?:D [O] To akurat nie takie straszne jak malują, bo ponad 50% było xD 12.Dokąd nocą drepta jeż? [O] Możesz wiedzieć jeśli chcesz! 13. Możesz ty wiesz? [O] A ty chcesz? 14.Dobry to jest zwierz? [O] Taki ooooooouuu *.* 15.Duzo z POlskiego wiesz? [O] Nie 16. OPisz mi tu jakis wiersz [O] Nie, nie lubię polskiego, unikam jak ognia takich rzeczy xD 17.Marzenia zamieszkac w sanoku? [O] Plany, rybka, plany. 18.i miec codziennie Damiana na oku? [O] A ty co tak się interesujesz? 19.isc spac o zmroku? [O] Zawsze tak robie. 20.zasypiasz na boku? [O] Tylko na brzuchu. 21.Damian był kiedys w amoku? [O] A nie wiem. Jego spytaj. 22.wierzysz w Legende smoków? [O] Nie 23.co było pierwsze jajko czy kura? [O] Kura @Wercia. [P] No hejcia kochana! [O] No heja! [P] Jak tam zdrówko? [O] Stabilnie! [P] Dobrze Ci się żyje tam? [O] No nie za bardzo, wolę w innym miejscu, ale trudno. [P] Jak w pracy? [O] A dobrze, zaskakująco dobrze, bo szybko załapałam wszystko. Szpital taki interesujący. xD [P] Co cenisz najbardziej w ludziach? [O] Szczerość i bycie prawdziwym. [P] A co Cię w nich odpycha? [O] Głupota, chamstwo, ignorancja, szpanerstwo(ogólnie to uważanie się za kogoś wyższego) Bo teraz to trzeba mieć pieniądze i takie tam. [P] Czego nigdy byś nie wybaczyła? [O] Zdrady, nie tylko drugiej połówki, ale i znajomego. [P] Opiszesz mnie w 5 słówkach? [O] Aaaaa jestem leniem, nie chce mi się. Miła, zabawna, pomocna... Nie wiem co dalej, jest tego sporo [P] A siebie opiszesz? [O] Jestem [P] Ulubione danie? [O] Ogólnie to wszystko z serem żółtym i mięsem, zapiekanka, pizza, kebab... A tak najbardziej to keks, robię zawsze na święta, a jem go i tak tylko ja, bo zawsze reszta ciast robiona przez rodzinkę ma mleko. xD [P] Ulubione picie? [O] Sok pomarańczowy. [P] Ulubiony napój procentowy? [O]Nie pijam zbyt często, ale co jest poniżej 20% to dla mnie soczek, ale winko takie słodkie to jak najbardziej. [P] Lubisz mnie chociaż troszku?:( [O] Tak toszke, nie no lubię. [P] Jestem atencjuszką?! [O] No, a kto niby inny? [P] Ulaną?! [O] Tak! [P] Jedyną w swoim rodzaju?! [O] No, a wiadomo @Peter [P] Elo Kasiunia co tam? [O] A stabilnie jak wyżej. [P] Jak samopoczucie? [O] Aktualnie to bardzo śmiesznie jest, więc bardzo dobrze. [P] Lubisz dobrą szame? [O] No i to jak. [P] Kiedy road to WWA? [O] Maj/Czerwiec, ale to po sukienkę na wesele(nie moje), wiec za bardzo nie będzie kiedy się spotkać. [P] Jak tam Damian? Grzeczny jest? [O] Nooo, jak ja nie mogę się na niego skarżyć. [P] Pynia to gnój co nie? [O] No i to jaki, Przecież to Patula! [P] Wchodź częściej na serwer ok? [O] No dobra, teraz postaram się. Trudno będzie! [P] Jesteś najlepsza czy nie? [O] Nie, wolę się ukryć. Bo moja Zaje*istość powali wszystkich xDDDDD [P] Co tak krzyczysz na tym sb? [O] Ejjj, aj tylko mówię, a tu od razu, ze krzyk. Grrr, to, ze jestem czerwona nie oznacza, że krzykam cały czas! @eqk czo tam skarbie [O] A no nudy kiedy mi dasz tego moderatora? przelew doszedł? [O] Nadal czekam, wiec nie, a wiesz pinionszki zawsze się przydadzą xD czm juz grafiki nie robisz jak ja tak kochalem twoje prace ;< [O] Chęci nie mam, wypaliłam sie na razie. Zastój, jak ostatnie zlecenie robiłam, to miesiąc minął, a ja w połowie. A pracy na ponad tydzień max. dlaczego my jeszcze nie jestesmy razem [O] Bo ja już jestem zajęta. spokojnie nie poszlabys do wiezenia za pedofilie [O] O to się nie boję. raczej [O] Raczej? O.o ogl jakis sport? [O] E-sport kibicujesz jakiejsc druzynie pilkarskiej i dlaczego jest to arka gdynia? [O] Nie lubię piłki nożnej, ale jak kibicuję to Reprezentacji sluchasz rapuuuuuu? [O] Tamagoczi! xDDDDD A tak to nie trawię, jedynie bit z tego mi przypadł do gustu. wgl to czego sluchasz [O] Różnie, aktulanie to co mi spotify zaproponuje. płace to wymagam. Jak na razie jest dobrze. jaki pilkarz jest najprzystojniejszy i dlaczego jestem to ja [O] Żaden @Shino [P]Halo Kasiunia [O] No haloo [P]Jak tam z Damiankiem? [O] A dobrze [P]Jak w pracy? [O] Czasami jest nudno, czasami jak się rozkręci to nie ma kiedy pomyśleć, zęby odpisać Damianowi. [P]Kiedy się znowu widzimy? [O] A no tego nie wiem, ale może już nie spontan tak jak w Sylwestra xD [P]Dobrze Ci się ze mną pracuje? [O] Dobrze, nie narzekam [P]Uważasz, że jestem ulany? [O] I to jak! [P]Go trip Wawa? [O] Kiedy? [P]A może trip Kato? [O] No też może być! [P]A może trip Sanok? [O] A to na pewno. [P]Jak zdrówko? [O] Stabilnie, ale wreszcie sezon na przeziębienie mija, to lepiej. [P]Dobrze się czujesz jako Administrator forum? [O] Nie, jak patrzyłam na to z boku, to widziałam w tym coś fajnego, a teraz to jakoś takie to zwykłe. [P]Chciałabyś zrezygnować z tej funkcji czy może dalej mimo wszystko to robić? [O] Zrezygnuję, ale kiedy to nie wiem, za kilka miesięcy, jutro, za rok, wieczorem? Nie wiem, to już zależy czy będę miała na to czasu trochę chociaż. [P]Dlaczego jesteś taką panią stanowczą? [O] Bo, lubię. [P]Jesteś feministką? [O] Po części tak. [P]Co o nich sądzisz? [O] Wiele z nich są po prostu głupie. Jest część które są jedyne w swoim rodzaju które podziwiam, ale część na prawdę swoim zachowaniem upadło. Jedyne co powiem to "Rób to co możesz i chcesz, a nie to co sobie chcesz wmówić i tak jak to robią inni. Każdy jest jedyny w swoim rodzaju, nie jesteśmy kopiami. mamy swoje mózgi użyjmy ich! [P]Co sądzisz o czarnym proteście? [O] Popieram, nie chcę być uzależniona od decyzji innych, to moje ciało ja mogę decydować, a nie jacyś faceci z sejmu, bo tak jest "moralniej". Nie nigdy tak nie będzie jak będzie to przymusem. [P]Dołączasz? [O] Wspieram, ale wolę pozostać bierna niestety. :/ [P]Co o mnie sądzisz? [O] No jesteś miły, a i jaki zabawny. [P]A co sądzisz o Karolu? [O] Bobek i tyle. [P]A o społeczności classica? [O] Nie wypowiem się. [P]Dlaczego jesteś takim leniem? [O] Bo, mogę. [P]Że niby ja nie rozróżniam kolorów?? XD [O] Yhym! [P]Ostatnio obejrzany serial? [O] Flash, na bieżąco oraz od początku teraz z Damianem oglądam. [P]A film? [O] Na HBO GO Piraci z Karaibów: Zemsta Salazara [P]Książkę czytasz jakąś teraz? [O] Nie, dawno nie czytałam, mam Love, Rosie, ale strasznie ciężko to mi idzie, od roku jej nie tknęłam. [P]A jak nie to jaką ostatnio czytałaś? [O] Wyżej ^ [P]Co robisz w wolnych chwilach oprócz gadania z Damiankiem? [O] Oglądamy razem seriale. Całe 3 sezony Legends of Tomrrow, teraz od początku Flash, później może Supergirl, ale pewnie jednak Arrow będzie. [P]Nie denerewuje Cię on? [O] Nie, nigdy. [P]Kc go strasznie? [O] A co cie to? Yhym! [P]Co czułaś przy pierwszym spotkaniu z nim? [O] Ogólnie to dostałam kwiatki i misia, także bardzo fajnie. Lubię kwiatki i pluszaki xDDDDDDDDD Nie powiem. [P]Będę chrzestnym? [O] Z Patrycją? [P]A wujkiem chociaż? [O] No [P]Ostatnia przesłuchana piosenka? [O] Właśnie leci na Spotify - Alice Merton - Lash Out [P]Najczęściej słuchany gatunek? [O] Nie mam, chociaż , może pop, trochę rocka, ogólnie to bardzo energiczne piosenki. [P]Wykonawca? [O] Kocham Darię Zawiałow! Ma mega, super, extra piosenki. Mam nawet płytę! [P]Nie krzycz ciągle, ok? XD [O] Ejj no trzeba sobie zasłużyć! 6 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi