baandiT 28 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Nick: bandiT Powód rezygnacji: Brak chęci do gry, nie ma sensu mieć admina kiedy nie będzie się grać. Coś od siebie: Tak jak wyżej, rezygnuje z admina z powodu braku chęci do grania, poznałem wiele fajnych osobowości ale nie mówię nie, bo wiem że za jakiś czas wrócę kiedy znowu najdzie mnie chęć na granie w cs, tylko nie wiem dokładnie kiedy dlatego z mojej strony zostawię kontakt z wami na steam i nie będę nikogo usuwał pozdrawiam was, trzymajcie się i miłej gry 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi