Xanti. 42 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nick:Xanti.Wiek:25 Kwietnia, 13.Doświadczenie:Dobre.Dlaczego ty:Chcę być grafikiem tej serwerowni, ponieważ jest ich mało. Zleceń jest dużo nie ogarną ich tak szybko. Nadrobię posty na forum. Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja na tak, myśle ze dasz rade, a na forum jest mało grafików. Twoje prace mi sie podobaja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na nie , pracę słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No słabe pace, ale popracuje nad tym A poza tym jest mało grafików. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na Tak Ale musisz się bardziej przyłożyc z tymi pracami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tak -prace ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na Tak:) mozesz zajac sie moim zleceniem:D tylko wiecej serca w nie wkładaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Troche wiek niski, ale raczje niewazny dlatego na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jestem na TAK,fajne prace i jest mało grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak Powody UP@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iGi 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tak. -Pracę nie są złe -Jest mało grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Za mało udzielasz się w zleceniach, poza tym prace nie są zbyt dobre, szczególnie te w zleceniach. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze troche poćwiczJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi