neska. 3 198 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Na wstępie chciałabym podziękować @Kasia! za nominację. Część pytań była pominięta, bo albo nie chciałam na nie odpowiadać na forum, albo po prostu nie chciałam na nie tracić czasu. Spoilery nadal mają downa większego od @Marina. Pytania od @Bucek [P] Wygramy kiedys w Biznes? [O] Jak się nauczysz grać, to może wtedy... [P] Dlaczego nie chcesz duzo pytań [O] Bo nie chce mi się na nie odpowiadać [P] Jak się miewasz ? [O] Dobrze [P] Co palisz? [O] Nic [P] Mogę już skończyć? [O] Tak [P] Na pewno? [O] Tak! [P] 100℅ pewnosci? [O] Mhm [P] Zaśpiewasz ze mną? [O] Może kiedyś Pytania od @Frostuuu [P] Ile masz lat? [O] trochę [P] Jak masz na imię? [O] Magda [P] Długo jesteś na tej sieci? [O] Od początku jej istnienia [P] Składka w naturze? [O] XD [P] Jaki masz kolor włosów? [O] Brązowy [P] Pizza czy Kebab? [O] Pizza [P] Masz chłopaka? [O] nie [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, brata [P] Gdzie mieszkasz? [O] Siedlce [P] Grasz tylko na only dd2 czy może gdzieś jeszcze? [O] Tylko na dd2 [P] Twoja ulubiona gra? [O] Simsy xd [P] Twój ulubiony kolor? [O] Biały [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] Wiosna [P] Disco polo czy rap? [O] Rap, ale nie polski [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] Na ten moment: film - Léon: The Professional. Nie mam ulubionego serialu, ale bardzo lubię The Originals i Riverdale. [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Kiedyś koszykówka, ale aktualnie nie mam ulubionego. [P] Telefon czy komputer? [O] Telefon [P] Ulubione zwierzątko? [O] Kotki i pieski, ale tylko małe... Pytania od @Wercia. [P] No hejka Madziu [O] Hejka Werka! [P] Co tam u Ciebie? [O] Nudno i nie chce mi sie odpowiadać xd [P] Jak zdrówko? [O] Dobrze w sumie [P] Jak się czujesz z tym, że jesteś już starą dupą? [O] Pfff, wcale nie [P] Lubisz mnie chociaż może trochę? [O] Tak! [P] A kc? [O] kc [P] Bo wiesz, że ja Ciebie kc, tak? [O] no normalnie [P] Wiesz, że z Ciebie jest mocna zawodniczka? [O] wiem [P] Ulubiony alkohol? [O] nie piję alkoholu [P] Ulubione danie? [O] Wszystko w sumie [P] Ulubiony napój? [O] tylko woda niegazowana [P] Czego byś nigdy nie zrobiła? [O] nie wiem w sumie, trudno jest mi teraz odpowiedzieć na takie pytanie. [P] Czego byś nigdy nie wybaczyła? [O] zdrady [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] szczerość [P] A co najbardziej Cię w nich odpycha? [O] zawiść [P] Dasz radę opisać mnie w 5 słowach? [O] Jesteś po prostu ulaną atencjuszką. [P] A siebie opiszesz w 5 słowach? [O] Jestem lepsza od Was wszystkich. [P] Dlaczego tak bocisz na DD2? [O] Bo w sumie nie gram prawie wcale xdd [P] Jak Ci się ze mną współpracuje? [O] Dobrze [P] Nie denerwuje Cię zbytnio? [O] Niee [P] Podążasz za modą czy raczej masz własny styl? [O] Mam własny styl [P] Masz jakiegoś idola? Jak tak, to kto to jest [O] nie mam [P] Zmieniłabyś coś w sobie? Jak tam, to co [O] parę rzeczy, ale nie chce o nich tutaj pisać [P] Kochasz Krystiana? [O] Lubię [P] A Piotrka? [O] Też bardzo lubię [P] Dlaczego? [O] Bo dobrze mi się z nimi rozmawia [P] Ty też sądzisz, że jestem atencjuszka? [O] no wiesz... [P] Ulana? [O] Ekhem [P] Lubisz seriale? [O] Lubię [P] Jakie najczęściej oglądasz? [O] Rożnie, nie mam wyznaczonego gatunku [P] Ulubiony gatunek filmów? [O] Dramat [P] Ostatnio obejrzany film? [O] Nowe oblicze Greya xd [P] Ulubiony kolor? [O] Biały [P] Słuchasz rapu? [O] Tak [P] Kim chciałaś zostać, gdy byłaś mała? [O] Księżniczką, nic się nie zmieniło. [P] Masz jedną najlepszą przyjaciółkę czy wielu dobrych znajomych? [O] Mam wielu dobrych znajomych i kilku najbliższych przyjaciół [P] Wolałabyś, żyć w samotności czy otaczać się w samym fałszywym otoczeniu? [O] Żyć w samotności [P] Nie zabijesz mnie za taką ilość pytań, prawda? [O] Może... [P] Kogo nominujesz? [O] Jeszcze nie wiem [P] ? [O] [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [O] Mam, ale jak będzie z ich realizacją, to zobaczymy [P] Chciałabyś się przeprowadzić? Jak tak, to gdzie [O] Na chwilę obecną raczej nie [P] Pójdziesz w końcu rozmawiać z tą ścianą?! [O] Wolę z nią, niż z Tobą! [P] Pasujecie do siebie, wiesz? [O] Mhm [P] Przyjaźń czy miłość? [O] Przyjaźń [P] Chyba już wystarczy tych pytań, cio? [O] Zdecydowanie [P] Pamiętaj, to wszystko z miłości, okej? [O] Pamiętam! [P] Buziaki mała [O] Love Pytania od @Zyguś [P] Jak matma? [O] spoko [P] Palisz szlugi ? [O] Nie [P] Alkoholizujesz się co weekend? [O] Nie [P] Tęsknisz za mną :/ ? [O] nie xd [P] Lubisz mnie jeszcze? [O] A czemu nie? [P] Wiesz, że mamy kilkanaście tematów do omówienia ? [O] nie wiem [P] Kiedy gramy w biznesa? [O] Kiedy będzie czas [P] Jak tam z Karoliną ? [O] Bardzo dobrze [P] Dlaczego mi kiedyś powiedziałaś, że miałem cie w dupie? To zabolało [O] trudno [P] Jakie to jest uczucie być opiekunem serwera? XD [O] normalne [P] Chodzisz na siłkę? [O] nie [P] Dalej chodzisz po ciemku ? [O] mhm [P] Nadal szczekają na ciebie psy ? [O] juz mniej [P] Masz kontakt z Bratem? jak tak to go pozdrów [O] Mhm, może [P] Dlaczego się kiedyś na mnie wyżywałaś ? XDDD [O] co? [P] A szanujesz mnie jeszcze ? [O] szanuję każdego [P] Dlaczego ? [O] Bo szacunek należy się każdemu, nawet Tobie [P] Czy @-_- to ulaniec ? XDDD [O] nie wiem [P] Czy @Miszejla. boci na dd2? [O] Pewnie tak Pytania od @Marina. [P] Co tam ulańcu [O] utkaj [P] Jak życie [O] spoko [P] Zdasz? [O] no [P] co rozszerzasz na maturze? [O] angielski i geografię [P] kto ja czy reszta świata [O] TY! [P] jakaś wyższa ranga na forum? [O] raczej nie [P] masz zamiar rzucić fajki? [O] tak Nominuję @Peter 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 [P] Palisz szlugi ?[O] Nie [P] masz zamiar rzucić fajki?[O] tak a weee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Cudo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 sama masz downa idiotko, jeb*ć ciebie twa ekipe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 dumny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi