RyBsoN. 99 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 1. Nick: Frostuuu 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8/9 5. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre. 6. Sprawny i działający mikrofon: Tak. 7. Składka: Tak, jakoś się dogadamy. 8. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Frostuuu/193.33.176.64:27015/ 9. Parę słów o sobie **: Michał, 18 lat, woj. mazowieckie. Interesuję się informatyką. Miły, sympatyczny, SKROMNY, spokojny, gruby. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Ponieważ lubię pełnić tą funkcję i sprawdzam się w tym. Na serverze może nie ma tłumów graczy lecz zawsze można to zmienić, a nawet trzeba by było... Z tego co zauważyłem to na serverze jest 5 adminów razem z opiekunami. Okeeej, ale od jakichś 3-4 dni to żadnego nie widziałem na serverze.... A ja jestem teraz często ponieważ server bardzo mi się spodobał... Nie zawiedziecie się 11. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Oczywiście że tak. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dni robocze około 2h +/- a w weekendy może i po 5h dziennie. 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 16 do 20, a weekendy to praktycznie od 10 rano do 19 wieczorem. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: z 7-8 lat. Nie chcę wprowadzać w błąd ponieważ dokładnie sam nie wiem. 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście wielokrotnie. Nawet na tej sieci, na paru serverach. Kto wie, ten wie Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdroooo. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Przyjęty. Napisz do mnie na pw w sprawie rangi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi